Internacional

Set anys d'inexpugnabilitat

Hoquei sobre patins. El Porto va posar fi dissabte a la ratxa de 26 partits sense perdre del Barça al Palau en la lliga europea des que el Vic el va batre el 15 de novembre del 2008 (2-3)

La derrota del Barça Lassa a casa contra el Porto de dissabte en la quarta jornada de la lliga europea (1-2) va posar fi a una ratxa de 26 partits sense cedir al Palau en la lliga europea. Els blaugrana havien acumulat 23 victòries i tres empats des que el Vic els va derrotar en la fase de grups de la temporada 2008/09, concretament el 15 de novembre del 2008 (2-3). Els gols del Vic entrenat llavors també per Ferran Pujalte els van fer Carbó, Torra i Adroher. Per part del Barça de Quim Paüls, va marcar David Páez (2). Egurrola i Panadero són els supervivents d'aquella derrota. La desfeta contra el Vic ja va ser un mal presagi. Els blaugrana van quedar fora en els quarts de Bassano del Grappa contra el Reus de Carlos Figueroa, posteriorment, campió contra el Vic.

El Porto també va trencar en el partit de la primera volta d'enguany (1-0) la ratxa de 20 partits seguits sense perdre, tant a fora com a casa, dels blaugrana. L'equip de Ricard Muñoz, per tant, haurà de segellar ara l'accés als quarts de final a la pista del Breganze. I no pot fallar, perquè en l'última jornada els italians visitaran el Porto, que no s'hi jugarà absolutament res perquè ja és primer de grup. Si els blaugrana derroten el Breganze, conjunt al qual ja van vèncer a casa (5-2), la classificació estarà garantida.

El Barça ja havia perdut aquest curs a casa en l'OK Lliga, contra el Voltregà en la quarta jornada. Els de Ricard Muñoz, de fet, han perdut més partits del compte enguany –dos en l'OK Lliga, un en l'anada de la copa Continental contra l'Sporting Club, la final de la Lliga Catalana contra el Moritz Vendrell en les directes i els dos contra el Porto–, però tret del títol perdut de la Lliga Catalana s'han adjudicat la copa Continental i també la supercopa, i segueixen vius en la lliga i a Europa, tot i que necessiten millorar.

Dels catalans en equips de fora del Principat, va destacar en la quarta jornada l'aportació de Pau Bargalló (Liceo), que va fer tres gols en el triomf contra l'Oliveirense (5-2). El seu germà Jordi en va fer un i Albert Casanovas, un altre per als lusitans. En el mateix grup D, Jepi Selva (Viareggio) en va clavar dos a Basilea (4-6). Per part del Benfica van sucar Marc Torra (2) i Jordi Adroher: 9-6 contra el Bassano. Álvaro Borja (2) va marcar per part dels italians. Al Forte-Valongo (8-7) Pedro Gil va fer tres gols i Enric Torner, un parell. Gerard Teixidó (Breganze) en va fer un contra l'Iserlhon (7-2).

2008/09.
Fase de grups
D - Barça – Vic
2 - 3
V - Barça – Iserlohn
4 - 0
V - Barça - Valdagno
2 - 1
2009/10. Fase de grups
V - Barça - Lloret
4 - 0
V - Barça - Bassano
9 - 3
V - Barça - Quevert
10 - 1
2010/11.
Fase de grups
V - Barça - Follonica
9 - 0
V - Barça - Blanes
5 - 1
V - Barça - Saint Ômer
5 - 2
2011/12 Fase de grups
E - Barça - Candelária
2 - 2
V - Barça - Noia
5 - 3
V - Barça - Viareggio
6 - 3
2012/13.
Fase de grups
E - Barça - Igualada
1 - 1
V - Barça - Candelária
5 - 3
V - Barça - Quevert
4 - 2
Quarts de final
V - Barça - Liceo
5 - 3
2013/14. Fase de grups
V - Barça - Herringen
14 - 4
V - Barça - Viareggio
5 - 0
V - Barça - Porto
7 - 0
Quarts de final
V - Barça - Valongo
7 - 1
Semifinal
V - Barça - Benfica
3 - 2
Final
V - Barça - Porto
3 - 1
2014/15.
Fase de grups
E - Barça - Benfica
1 - 1
V - Barça - Bassano
6 - 3
V - Barça - Quevert
9 - 2
Quarts de final
V - Barça - Valdagno
8 - 5
2015/16. Fase de grups
V - Barça - Breganze
5 - 2
D - Barça-Porto
1 - 2

Edu Lamas, uns quatre mesos de baixa

El defensa del Barça Edu Lamas serà operat demà a la clínica Dexeus després de lesionar-se en l'entrenament de divendres. Lamas té una lesió osteocondral al genoll esquerre que el podria apartar uns quatre mesos de les pistes. La seva absència serà una baixa sensible per al tècnic Ricard Muñoz. El primer compromís blaugrana serà dissabte a la pista del Vic, l'actual líder de l'OK Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)