Internacional

Triomf de prestigi del Vic

Lliga europea. Els de Pujalte van segellar l'accés a quarts contra el líder de la lliga portuguesa gràcies a un 7-1 en el primer temps

El Vic va obtenir un triomf de prestigi contra el Benfica per 7-6 després d'un 7-1 majestuós en un primer temps pletòric i jugarà els quarts de la lliga europea. El jove Burgaya va deixar estabornits els portuguesos amb dos gols en quatre minuts quan encara prenien les mides de la pista i els va clavar el tercer en el minut 9, un recital, tenint en compte la magnitud del rival, líder invicte de la lliga portuguesa. En el 12, Rodríguez va veure la targeta blava i el porter local Grau es va afegir a la festa aturant la directa a l'argentí Nicolía. A més, Font, hàbil, va fer el 4-0 marxant de diversos rivals en inferioritat numèrica. Presas va completar la revolució dels joves en la primera part (5-0) i Cristian Rodríguez i Mia Ordeig van arrodonir el resultat escandalós (7-1). El Benfica va millorar en el segon temps –el Vic, lògicament, va abaixar pistonada, sobretot a partir del 7-4– amb un parcial de 0-5 que li va permetre mantenir el goal average favorable –5-1 en l'anada– i seguir líder de grup. El porter suplent Henriques va substituir Trabal i va aturar una falta directa a Font i un penal a Cristian.

VIC 7 BENFICA 6

CP VIC: Grau, Burgaya, Bancells, Rodríguez i Font –equip inicial–; Ordeig, Presas. BENFICA: Trabal, Diogo Rafael, Valter Neves, Torra i Adroher -equip inicial-; Nicolía, Rocha, Henriques (p.) i Tiago Rafael. GOLS: 1-0 (3') Burgaya. 2-0 (4') Burgaya. 3-0 (9') Burgaya. 4-0 (13') Font. 5-0 (21') Presas. 6-0 (22') Rodríguez. 7-0 (24') Ordeig. 7-1 (24') Torra. 7-2 (26') Rocha-7-3 (30') Rocha. 7-4 (42') Neves. 7-5 (47') Adroher, de falta directa. 7-6 (47') Nicolía. ÀRBITRES: Prato i Eccelsi (ITA). Blava a Cristian Rodríguez i Ferran Font, del Vic, FALTES: 6 el Vic i 13 el Benfica.