Internacional

Cop de puny d'equip campió

Lliga europea. El Barça Lassa segella l'accés als quarts de final a la pista del Breganze com a segon del grup A capgirant amb solvència un 3-1 en la mitja part en un partit molt perillós

El Barça Lassa va arromangar-se ahir a Breganze, va capgirar un 3-1 advers en una pista perillosa i va segellar l'accés als quarts de final de la lliga europea com a segon del grup A quan encara falta un partit intranscendent per al final de la lligueta. El conjunt de Ricard Muñoz va saber serrar les dents quan pitjor ho estava passant perquè una derrota hauria estat poc menys que irreversible, atès que els italians visiten el porto –campió de grup des de la quarta jornada– en l'últim partit. Amb 0-0, Gual va disposar d'un penal que Gnata va aturar i Egurrola també en va aturar un altre a De Oro. El català Gerard Teixidó va fer l'1-0 sortint des de darrere de la porteria i Barroso tampoc no va superar el porter local en un altre penal. Teixidó, en canvi, va marcar la pena màxima i va establir el 2-0, una llosa. Lucas Ordóñez va malbaratar un altre penals i Pablo Álvarez tampoc no va reeixir en una directa. El Breganze, per contra, va fer el 3-0 mitjançant Teixidó, que va demostrar el seu gran estat de forma en una altra directa. El 3-1 marcat per Matías Pascual (22') va ser fonamental per creure en la remuntada i generar incertesa al rival. A més, Panadero, de mitja volta, va clavar el 3-2 en els primers minuts de la segona part. Una blava a Mattia Cocco va obrir una nova perspectiva quan Lucas Ordóñez la va clavar per fi la directa i va empatar el partit en uns minuts en què el Barça buscava amb insistència la porteria rival. El 3-4, de Lucas Ordóñez en un contraatac ben portat amb Pablo Álvarez, va semblar acabar de trencar el partit, però el Breganze va reaccionar amb un gol de Gaston de Oro (4-4 en el minut 42'). Curiosament, la fiabilitat del Barça en les accions a bola aturada en el tram final va permetre sentenciar. Panadero va fer el 4-5 de penal i Gual, el 4-6 de falta directa.

BREGANZE 4 BARÇA 6

BREGANZE: Gnata, Cocco, Teixidó, Borja i De Oro -equip inicial-; Dal Santo, . FC BARÇA LASSA: Egurrola,.Gual. Pascual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Barroso, Ordóñez i Costa. GOLS: 1-0 (11') G. Teixidó. 2-0 (17') G. Teixidó, de penal. 3-0 (21') Teixidó, de falta directa. 3-1 (22') Pascual. 3-2 (29') Panadero. 3-3 (35') Lucas Ordóñez, de falta directa. 3-4 (37') Lucas Ordóñez, 4-4 (42') De Oro. 4-5 (46') Panadero, de penal, 4-6 (48') Gual, de falta directa. ÀRBITRES: Rainha i Torres (POR) Blava a Cocco.