Internacional

El Palau, el Voltregà i el Manlleu busquen la final a quatre

Copa d'Europa femenina. Les vallesanes tenen un desplaçament difícil a Portugal

Els tres equips catalans que estan disputant la copa d'Europa femenina buscaran el ple de classificats per a la final a quatre que s'ha de disputar el 19 i 20 de març. El Voltregà i el Manlleu van golejar els seus rivals en el partit d'anada dels quarts de final i tenen un peu i mig en les semifinals, mentre que el Generali Palau de Plegamans és el que haurà de treballar més per aconseguir-ho. Les vallesanes van guanyar en l'anada el Benfica portuguès per 6-4, però hauran d'afrontar un partit de tornada complicat a la pista de l'actual campió europeu. El Benfica, que també és el campió de la lliga portuguesa, està invicte en la competició estatal amb dotze victòries en dotze partits en el grup sud.

El Voltregà va golejar per 7-0 el Noisy Le Grand francès i no hauria de tenir problemes a França, mentre que el Manlleu es va imposar per 0-5 a la pista del Merignac francès, i a casa ha de poder celebrar la classificació amb el seus aficionats. El quart equip de l'OK Lliga femenina també podria anar a la final a quatre. El Gijón va derrotar per 3-5 el Coutras francès, i a la seva pista haurà de certificar la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)