Internacional

La final a quatre torna a Manlleu

Hoquei sobre patins. Organitzarà per segona edició consecutiva la fase decisiva de la copa d'Europa femenina el 19 i el 20 de març. El Voltregà era l'altre candidat i el Gijón es va retirar

La final a quatre de la copa d'Europa femenina es disputarà per segona edició consecutiva al pavelló municipal de Manlleu. El Comitè Europeu d'Hoquei sobre Patins (CERH) ho va fer oficial ahir després que dilluns a la nit es va tancar el termini per presentar les candidatures. El CP Manlleu tornarà a ser l'organitzador de la fase final de la màxima competició femenina de clubs, que es disputarà el 19 i el 20 de març, i que jugaran el Manlleu, el Generali Palau de Plegamans, el Voltregà i l'Hostelcur Gijón. Dels quatre equips classificats dos van presentar la candidatura: el Manlleu va ser l'escollit i el Voltregà el descartat. El conjunt asturià també era un ferm candidat ja que Gijón ha estat nomenada Ciutat Europea de l'Esport 2016, però al final va retirar la candidatura perquè no tenia prou suport de l'Ajuntament. Aquesta és la desena edició de la copa d'Europa femenina, i serà la quarta vegada que el títol es decideixi a Catalunya. Sant Hipòlit de Voltregà va ser la seu de la primera edició l'any 2007, Girona va acollir va ser la seu de la fase decisiva l'any 2013 i Manlleu l'any passat. Per primer cop la final a quatre es jugarà dos anys seguits a la mateixa localitat.

Seu i data
Pavelló municipal de Manlleu
19 i 20 de març del 2016
Semifinals
CP Manlleu - Generali Palau Plegam.
CP Voltregà - Hostelcur Gijón
Les edicions anteriors
Any i seu
Campió
2007 Sant Hipòlit de Voltregà
Gijón
2008 Mealhada (Portugal)
Voltregà
2009 Coutras (França)
Gijón
2010 Gijón (Astúries)
Gijón
2011 Weil Am Rhein (Alem.)
Voltregà
2012 Vale de Lobos (Portugal)
Gijón
2013 Girona
Voltregà
2014 Coutras (França)
Alcorcón
2015 Manlleu
Benfica (POR)
2016 Manlleu
---
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)