Més hoquei

CE Noia Freixenet

Gairebé de rosa

El Noia disfruta de la condició de cap de sèrie

Cou, però, la desfeta contra el Vilafranca

El Noia, un històric, ha tornat a la copa i això ja és un alleugeriment després de patir més del compte el curs passat per mantenir-se. Amb Pere Varias a la banqueta, l'equip ha fet un gir. El tècnic va ser precisament un dels herois en l'últim títol de copa dels de Sant Sadurní (2008), amb Luis Gil, l'actual porter, sota els pals i amb Àlex Esteller ja en l'equip. La seva condició de cap de sèrie, a més, li permet haver evitat els favorits en els quarts i s'enfrontarà al Caldes, l'equip revelació, contra el qual, però, no pot badar si vol arribar a dissabte. És favorit per experiència i perquè en la lliga va derrotar per 6-4 el seu rival. Amb Ferran Rosa d'home fort en els penals (6/11) i Albesa en les directes (4/9), el Noia aspira a fer-se fort i oblidar el mal tràngol de dissabte a casa contra el Vilafranca (2-3) en el derbi de l'Alt Penedès.

Classificació 1a volta (15a)
4t
24 punts
Classificació actual (18a)
27 punts
Màxim golejador
Ferran Rosa
14 gols
Títols de copa
2
Plantilla
Luis Gil i Oriol Xaus (porters), Jordi del Amor, Roger Esteller, Eloi Albesa, Borja Ferrer, Ferran Rosa, Xavi Caldú, Arnau Xaus i Marc Palau. Tècnic: Pere Varias.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)