Més hoquei

Sense deixar empremtes

La copa. El Barça va refermar l'hegemonia que ha exhibit en les últimes setmanes en el seu duel desigual de quarts de final contra l'Igualada i jugarà la semifinal demà contra el Noia

El Barça Lassa va derrotar l'Igualada Calaf Grup amb un partit molt sobri, efectivitat i sense desgast superflu i demà jugarà la semifinal de la copa Reus 2016 contra el Noia, que va patir de valent en el primer partit de la jornada per eliminar un Caldes envalentit en la tanda de penals. La velocitat de circulació i les transicions ràpides, a més de la seguretat de Sergi Fernández sota els pals, van catapultar el conjunt de Ricard Muñoz cap a un triomf contundent i sense contraindicacions que referma la dinàmica positiva de les darreres setmanes. El Barça reivindica el paper de favorit. D'entrada, lògiques precaucions amb més sensació de perill per part del Barça i Sergi Panadero, lesionat la setmana passada, a ple rendiment, com en ell és habitual. Tos dos tècnics van posar damunt la pista els seus equips de gala. En el minut 7, Pascual va rebre dins del quadre i quan semblava que no podria llançar amb comoditat va ser prou llest per enviar una passada mortífera al seu company Pablo Álvarez, rei del joc interior, que no va perdonar (1-0). Dos minuts més tard, Marc Gual, que també viu un moment dolç de joc, va anar-se'n tot sol i va establir el 2-0. Ferran López va demanar un temps mort immediatament. L'Igualada va tenir la gran oportunitat de reenganxar-se al partit amb un penal en el minut 16, però Sergi Fernández va aturar amb seguretat el llançament de Sergi Pla i va tapar l'única fuita que fins llavors havia tingut la rereguarda blaugrana. A poc a poc, però, l'Igualada va anar trobant la fórmula. Primer amb una passada sensacional de Ton Baliu que Dani López va empènyer al segon pal. Sergi Fernández, sensacional, va impedir el gol amb l'estic. En el minut 22, el Barça va cometre la desena falta en una fase en què els àrbitres van filar massa prim en contra dels seus interessos. Ton Baliu va llançar la directa i Sergi Fernández va continuar amb el seu festival. Els blaugrana, a més, van començar a matar el partit amb un tret exterior de l'incombustible Panadero, que en comptes de buscar la passada va finalitzar el contraatac amb un xut. El Barça va intentar contemporitzar en la segona part perquè la copa és molt llarga, mentre que l'Igualada, evidentment, va mirar de posar tota la carn a la graella per provocar la quinzena falta del seu rival i va buscar la porteria amb més verticalitat. Malgrat tot , va ser l'equip de Ricard Muñoz el que va marcar, fent el 4-0, ja impossible de remuntar. Pablo Álvarez va tornar l'assistència al seu company Matías Pacual en un contraatac que va acabar d'esvair les il·lusions de l'Igualada, sempre voluntariós i amb molt d'orgull, que no va donar cap bola per perduda però que va tenir davant un equip netament superior. Abans de la quinzena blaugrana va arribar la desena de l'Igualada i Lucas Ordóñez, amb una mica de sort i de desgràcia del porter de l'Igualada Elagi Deitg, va marcar el 5-0. Baroso, llançador exterior contrastat, va enviar la bola al pal en un tram final en què també va intervenir Nil Roca.
Doblet de Costa
El 6-0 el va fer l'ampostí Xavi Costa, un gol que li anirà prou bé en el pla anímic després d'haver disposat de pocs minuts darrerament. I la quinzena del Barça no arribava. Finalment, la va cometre quan faltaven 6:24 per al final. Met Molas ho va intentar, però el mur era absolutament infranquejable. Costa va fer el seu segon gol sempre amb la canya a punt i Barroso va convertir-se en el setè jugador blaugrana que ahir va veure porteria (8-0).

BARÇA8
IGUALADA0

BARÇA LASSA: Fernández, Pascual, Gual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Ordóñez, Costa, Barroso i Nil Roca, . IGUALADA CALAF GRUP: Deitg, Baliu, Molas, López i Pla -equip inicial-; Bars, Galbas, Garreta i Muntané.. GOLS: 1-0 (7') Álvarez. 2-0 (9') Gual. 3-0 (24') Panadero. 4-0 (32') Pascual. 5-0 (38') Ordóñez, de falta directa. 6-0 (41') Costa. 7-0 (46') Costa. 8-0 (47') Barroso. ÀRBITRES: Ribó i González. FALTES: 15 el Barça i 14 l'Igualada.

LA DADA

7
Jugadors.
del Barça van marcar durant el partit d'ahir. Els quatre titulars, Ordóñez, Costa i Barroso.

EL PORTER

Sergi Fernández va tenir un gran actuació sota els pals de la porteria blaugrana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)