Més hoquei

Nedar sense guardar la roba

La copa. El Voltregà, amb el seu joc atrevit, va provocar taquicàrdia a un Liceo espès al darrere que va passar de ser i sentir-se superior a segellar el bitllet de semifinals amb molt de patiment

El Liceo va exhibir el seu potencial atacant, però va estar a punt de pagar cara la seva aquiescència defensiva contra un Voltregà descarat que va mantenir sempre el tipus i, fins i tot, es va avançar en tres ocasions en un inici de segon temps pletòric. Els tres gols de Jordi Bargalló i la connexió letal amb el seu germà Pau (2) van ser els arguments principals del triomf dels gallecs, que les van passar magres. Tot just arrencar, el Voltregà va disposar d'un penal (2'). Àlex Rodríguez, però, no va saber superar Malián. El Liceo va imposar el seu temut i vistós joc de combinació, però sempre mirant a porteria, que és la gràcia. Pau Bargalló va estavellar una bola en tot l'escaire de la porteria de Ballart (4'), el primer avís seriós. En el minut 6, Jordi Bargalló va rematar a la mitja volta sortint des del darrere de la porteria i Vives va afusellar el rebuig de Ballart (1-0). Pau Bargalló va perdonar en un teva-meva amb le seu germà (8'). Mentrestant, al Voltregà li costava molt arribar, tot i que va millorar amb l'entrada a pista de l'incisiu Alabart. El gran valor dels osonencs era que a pesar de les ocasions que tenia el Liceo a boca de canó gràcies a la clarividència del seu joc interior, només perdia per 1-0, amb Ballart inspirat sota els pals. En el minut 20, a més, Àlex Rodríguez va engaltar un xut molt llunyà (1-1). Els Sac i Ganxo ho van celebrar de valent. El Liceo va trobar l'antídot de seguida: penal a Josep Lamas i llançament ras perfecte de Jordi Bargalló (2-1). La sortida del Voltregà i de Vargas en la segona part va ser fulgurant. El davanter va empatar marxant en un contraatac i driblant el porter, i va fer avançar els osonencs aprofitant una gran assistència de Dani Rodríguez en una altra transició rapidíssima que va deixar en evidència el balanç defensiu del Liceo (2-3). Jordi Bargalló va apagar el foc (3-3) i Dani Rodríguez va fallar la directa en la desena d'equip dels gallecs. En la desena del conjunt de Ricard Ares, Pau Bargalló tampoc no va superar Ballart, molt fi. Armengol va desviar amb un toc subtil una passada d'Àlex Rodríguez i va sorprendre Malián (3-4). Definitivament, havien saltat totes les alarmes del Liceo. El Voltregà havia aprofitat la debilitat defensiva del seu rival i el favorit estava contra les cordes. Un penal més assenyalat pels jugadors del Liceo que no pas per l'àrbitre, va permetre a Jordi Bargalló empatar. Ballart va refusar el tir inicial, però el de Sant Sadurní va macar en el rebuig. Alabart, amb sang freda, va situar de nou el Voltregà al davant executant una directa (15a del Liceo) amb naturalitat (4-5). Armengol va veure la blava i Josep Lamas va fallar la directa, però Pau Bargalló va fer el 5-5 en superioritat numèrica. Vives, per darrere de la porteria, va clavar el 6-5, però Àlex Rodríguez va empatar rematant tres cops seguits en la mateixa acció. 1:01 abans del final, Pau Bargalló va establir el 7-6 definitiu.

LICEO7
VOLTREGÀ6

LICEO: Malián, Jordi Bargalló, Pau Bargalló, Vives i Josep Lamas –equip inicial–; Torres, Toni Pérez, Carballeira. VOLTREGÀ: Ballart, Borja, Dani Rodríguez, Àlex Rodríguez i Vargas –equip inicial–; Alabart, Armengol. GOLS: 1-0 (16') Vives. 1-1 (20') Àlex Rodríguez. 2-1 (21') Jordi Bargalló, de penal. 2-2 (27') Vargas. 2-3 (29') Vargas. 3-3 (31') Jordi Bargalló. 3-4 (41') Armengol. 4-4 (43') Jordi Bargalló. 4-5 (45') Alabart, de falta directa. 5-5 (46') Pau Bargalló. 6-5 (47') Vives. 6-6 (48') Àlex Rodríguez. 7-6 (48') Pau Bargalló. ÀRBITRES: Garrote i Melero. Blava a Armengol. FALTES: 12 el Liceo i 16 el Voltregà.

ELS PROTAGONISTES

Assumim el risc amb naturalitat. És el nostre estil de joc, i per això tenim un bon porter
Carlos Gil
TÈCNIC DEL LICEO
Ha estat un partit dels que fan afició. El 7-6 no vol dir que no s'hagi defensat amb intensitat
Pau Bargalló
JUGADOR DEL LICEO
Hem millorat en el segon temps, però els àrbitres ens han perjudicat amb dos penals i la blava
Ricard Ares
Tècnic del voltregà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)