Més hoquei

Superioritat tècnica i física

La copa. El Barça Lassa va resoldre sense contemplacions i amb comoditat la primera semifinal. Els dos gols d'Álvarez en l'inici del segon temps van posar fi a la resistència del Noia

El Barça Lassa va ser netament superior al Noia Freixenet i es va plantar a la final de la copa exercint de favorit amb comoditat. Els dos gols consecutius de Pablo Álvarez tot just arrencar el segon temps i que van situar el 4-0 van deixar el duel sentenciat i van permetre al conjunt de Ricard Muñoz gaudir d'un segon període plàcid i reservar forces per a la final. El Noia va jugar amb orgull i va tenir bons minuts en el primer temps però li va ser impossible contenir l'allau de joc d'un rival superior tant en l'aspecte físic com tècnic i les pèrdues el van trair. El Barça va sortir concentrat. Gual va enviar un xut al pal en un contraatac després d'una pèrdua de Caldú i Álvarez, pel pal curt en una acció clàssica en què va girar per darrere de la porteria, també va fer ressonar el pal. Al Noia li costava mantenir la possessió perquè la pressió dels blaugrana era asfixiant. L'1-0 el va fer el pletòric Panadero xutant des de dins del quadre després d'una passada de Gual, que havia atret la defensa rival. El jove Arnau Xaus (9'), però, va engaltar una passada interior de Del Amor en la millor ocasió del Noia fins aquell moment, A 14:00 del final del primer temps va sortir Borja Ferrer i ja havien entrat abans Eloia Albesa i Arnau Xaus. Pere Varias, tal com havia anunciat, va buscar una rotació curta en minuts i àmplia en efectius per contrarestar la superioritat física del favorit. El Noia, estabilitzat, va contenir el Barça uns quants minuts i va fer més sensació de perill, sobretot en una mitja volta d'Esteller que Sergi Fernández va salvar amb solvència. Però els blaugrana salten a la jugular en el moment més inesperat i Barroso (19') va clavar el 2-0 amb un tret per l'escaire marca de la casa. Álvarez, magistral, va fer el 3-0 i va començar a enterrar les il·lusions del Noia en un inici de segona part fulgurant. Dues pèrdues seguides del Noia van permetre al conjunt de Ricard Muñoz deixar el partit pràcticament decidit (4-0). Primer superant la sortida desesperada de Luis Gil i marcant en posició acrobàtica i després en un llançament exterior. Pascual va burxar la ferida (5-0) acabant de sentenciar el partit quan el Noia ja s'havia arrecerat en una zona. L'equip de Pere Varias va marcar de penal transformat per Ferran Rosa i tot seguit Lucas Ordóñez, amb ganes de gresca, va clavar el 6-1.

BARÇA6
NOIA1

BARÇA LASA: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Barroso, Ordóñez, Costa i Roca. NOIA FREIXENET: Luis Gil, Del Amor, Rosa, Esteller i Caldú –equip inicial–; Albesa, Arnau Xaus, Borja i Palau. GOLS: 1-0 (8') Panadero. 2-0 (19') Barroso. 3-0 (27') Álvarez. 4-0 (28') Álvarez. 5-0 (31') Pascual. 5-1 (32') Rosa, de penal 6-1 (40') Ordóñez. ÀRBITRES: Gómez i Mayor. FALTES: 6 el Barça i 6 el Noia. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors al pavelló olímpic de Reus.

LA DADA

1
penal
va ser l'única acció a bola aturada del partit. Rosa (Noia) el va marcar i va suposar el 5-1.

ELS PROTAGONISTES

L'equip ha sortit mot sòlid en defensa i concentrat i hem sabut madurat el partit en atac
Ricard Muñoz
tècnic del barça lassa
Si continuem jugant igual de bé i defensant al mateix nivell la final no se'ns pot escapar
Xavi Barroso
JUGADOR DEL BARÇA LASSA
Hem contrarestat part de les seves virtuts 25 minuts, però l'inici del segon temps ha decidit