Més hoquei

Repetició de la final

La final. El Barça i el Vic s'han trobat quatre vegades en el partit pel títol, l'última l'any passat, i cada un ha guanyat dues vegades

El Barça Lassa i el Vic repetiran la final de copa que ja van disputar l'any passat a Blanes, i el guanyador d'aquesta edició trencarà l'empat de dues victòries per a cada un que han registrat en els seus enfrontaments pel títol. Les quatre vegades que els blaugrana i els osonencs s'han trobat en una final ho han fet en el format actual. La primera va ser l'any 2003 i el Barça va guanyar per 2-0. Dos anys després, la lluita pel títol va tenir els mateixos protagonistes, i els blaugrana van tornar a guanyar i ho van fer pel mateix resultat. L'any 2009 va canviar la dinàmica. El Vic es va imposar al Barça per un curt 2-1. Aquest mateix resultat va ser el que es va produir en la final de l'any passat, en la qual els osonencs van tornar a superar els blaugrana. En les 72 edicions que s'han disputat, el Barça ha aconseguit 19 títols de campió, per quatre del Vic. Els blaugrana han finalitzat en la segona posició –una va ser en format de lliga– en tretze ocasions, mentre que els osonencs han estat subcampions quatre vegades.

Barça - Vic (final 2003)
2-0
Barça - Vic (final 2005)
2-0
Barça - Vic (final 2009)
1-2
Barça - Vic (final 2015)
1-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)