Més hoquei

Es trenca la bona ratxa

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va perdre a la pista del Sant Cugat després de deu jornades sense conèixer la derrota

SANT CUGAT4
GIRONA1

PHC SANT CUGAT: Rivero, Gaspar, Gilabert, Serrallonga i Aguarón –inicial–; Farnés, Yepes, Soler, Galbas i Escola. CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Illa, Pelicano, Borja Ramón i Hernández –inicial–; Canet, Gómez, Manel Garcia i Bellido. GOLS: 1-0 (23') Yepes, de penal. 1-1 (32') Hernández. 2-1 (34') Aguarón. 3-1 (34') Farnés. 4-1 (41') Gilabert, de penal. ÀRBITRES: León i Amezaga. Targeta blava a Llaverola. FALTES: 9 del Sant Cugat i 13 del Girona. COMENTARI: El Citylift Girona va perdre a primera estatal després de deu jornades sense conèixer la derrota. La seva visita a la pista del Sant Cugat va posar fi a una ratxa de nou victòries i un empat de manera consecutiva. El partit va ser força anivellat en la primera meitat i els locals van aconseguir anar al descans amb un curt avantatge d'1-0. El Girona va empatar en la segona meitat però una targeta blava al porter Jaume Llaverola i dos gols en trenta segons en el minut 34 van començar a decidir el partit (3-1). En els darrers deu minuts el Sant Cugat va ampliar l'avantatge en transformar un penal, mentre que els gironins van desaprofitar el seu i no van aconseguir apropar-se en el marcador.