Internacional

Reptes importants per al Vic i el Moritz

Lliga europea. Els de Pujalte reben el Forte, líder a Itàlia, i els de Pérez, el Benfica, primer a Portugal

El Vic i el Moritz Vendrell afronten avui a casa i amb el factor pista global en contra els seus duels d'anada dels quarts de final de la lliga europea contra rivals de molt de nivell. Els osonencs, actuals subcampions, reben el Forte dei Marmi (19.30 h) de Pedro Gil i Enric Torner, un rival d'entitat que lidera la lliga italiana però que d'entrada sembla menys temible que els equips portuguesos. Els penedesencs, per la seva banda, juguen al Club d'Esports contra el Benfica (20 h), el líder destacat i vigent campió de la lliga lusitana, un equip que compta a les seves files amb els jugadors catalans Guillem Trabal, Marc Torra i Jordi Adroher. Campió d'Europa fa tres anys a la pista del Porto, és un dels equips que entren fort en les apostes d'aquest curs. Si arriba a la final a quatre, a més, sembla que té previst demanar-ne l'organització. El Vic té la mateixa intenció si es classifica.

El Benfica va cedir dimarts a la nit el seu segon empat en la seva lliga a la pista del Barcelos (3-3), un dels equips capdavanters, però arriba amb les sensacions intactes. A més de Torra i Adroher –segon màxim golejador de la lliga–, la seva pólvora al davant és infinita amb el geni argentí Carlos Nicolía de director de joc i jugadors internacionals contrastats com ara Diogo Rafael i Joao Rodríguez. El taló d'Aquil·les del conjunt de Pedro Nunes, però, és el treball defensiu. A la pista del Vic, en la fase de grups, els de Pujalte van marxar als vestidors amb 7-1 en la nit boja de Jordi Burgaya –7-6 al final del partit–. El Moritz Vendrell arriba a la cita descansat perquè malauradament no va jugar la copa. El conjunt de Guillem Pérez ha redreçat el rumb i té bones sensacions després d'haver encadenat tres triomfs i un empat a Reus en les últimes quatre jornades de l'OK Lliga

El Forte, el rival del Vic, ha jugat enguany contra el Moritz Vendrell en la fase de grups. Es va imposar per 6-2 a Itàlia i va empatar al Vendrell (6-6) amb cinc gols de Pedro Gil. Aturar el de Sant Sadurní serà un dels maldecaps del conjunt de Ferran Pujalte, que arriba enfortit per la seva gran actuació en la copa. El Forte, líder de la lliga italiana i que també té altres jugadors valuosos com ara el veterà Orlandi i Pablo Cancela, en canvi, va organitzar el cap de setmana passat la copa i va cedir en quarts contra el Bassano. El jugador del Vic Roger Presas, lesionat per un cop de pilota a
Reus, continua tocat i és dubte.

Vendrell-Benfica
2012/13. Copa Continental. Final
Vendrell-Benfica
3-5
Benfica-Vendrell
5-0
2013/14. Lliga europea. Grup
Vendrell-Benfica
3-6
Benfica-Vendrell
1-3
Vic-Forte dei Marmi
No s'han trobat mai a Europa

Tercera visita al Vendrell

La primera vegada que es van veure les cares va ser la campanya 2012/13 en la final de la copa Continental. Els penedesencs havien guanyat la CERS i els portuguesos, la lliga europea. El Vendrell va perdre els dos partits, a casa per 3-5 i a Portugal per 5-0. La temporada següent es van trobar en la fase de grups de la lliga europea i el Benfica va tornar a guanyar a la pista vendrellenca (3-6), però els penedesencs es van imposar a Portugal per 1-3. Els quarts de final de la lliga europea es completen amb el duel portuguès entre l'Oliveirense i el Porto i el Barça-Liceo de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)