Internacional

Duel europeu exigent per al campió de copa

Lliga europea. El Barça Lassa rep el Liceo dels germans Bargalló en l'anada dels quarts

El Barça Lassa, flamant campió de copa, vol eixamplar al Palau la seva ratxa avui en l'anada dels quarts de la lliga europea contra el Liceo (11.30 h, Esport3 i Barça TV), un gran equip que li sol generar grans dificultats gràcies a la fluïdesa del seu atac i en el qual destaquen els germans Bargalló. Els darrers precedents així ho confirmen. Els gallecs van empatar al Palau en la lliga (4-4) i, a Vic, en la final de la supercopa, van cedir per 6-5. La dificultat afegida
és que el factor pista, en aquesta ocasió, juga a favor dels gallecs, que van claudicar contra el Vic en les semifinals de copa i tenen ganes d'aixecar-se. “Contra el Liceo els partits són d'un intensitat altíssima; ells juguen al límit i hem de ser forts mentalment per imposar el nostre ritme. L'equip té confiança i les idees clares. Sempre és perillós, estigui ferit o no. Però també sabem que tot es decidirà a la Corunya”, assenyala el tècnic blaugrana Ricard Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)