Internacional

Declaració d'intencions

Lliga europea. El Moritz Vendrell juga amb orgull, però el Benfica, un equipàs, fa un pas de gegant cap a la final a quatre

El Moritz Vendrell necessitarà un miracle en la tornada a Lisboa per accedir per segon cop en la seva història a la final a quatre de la lliga europea. El Benfica, un dels equips més en forma i amb millor plantilla del continent, va fer tota una declaració d'intencions, ahir, al Club d'Esports, tot i que els locals es van revelar contra la seva inferioritat tècnica i de rotació i van plantar cara. El Benfica va crear perill en les tres primeres arribades i va marcar en el minut 4. Adroher va culminar un contraatac fantàstic de tres tocs trenat per tres jugadors diferents. Nicolía, un gran jugador, va fer l'assistència. El Vendrell va serrar les dents en defensa i va empatar de seguida en atac, amb un primer toc a la mitja volta de Creus que va deixar aturat Trabal. El conjunt de Guillem Pérez va equilibrar el partit i va neguitejar els visitants, que tenien més problemes per generar situacions tot i la inspiració d'Adroher, un mag dins del quadre. Nicolía, obcecat en les protestes, va veure la blava però els locals no van aprofitar la superioritat. Torra, en canvi, que acabava d'entrar un cop finalitzada la sanció de dos minuts, va batre Xus Fernández (1-2) en una acció interior. Aldrich, sol davant de Trabla, o Jordi Ferrer, amb un tret exterior, haurien pogut empatar, tot i que els lusitans també van fer mèrits. Nicolía va llançar a porteria des de casa seva i Torra va marcar en el rebuig de la tanca. Rodrigues va fer l'1-4 de penal tot i la perseverança de Moritz, que en accions interiors de Gil i Miras obligava un Trabal incommensurable a exhibir-se. L'1-5 de Nicolía, cada cop més concentrat en la feina, va sentenciar el partit a favor d'un Benfica rapidíssim i molt perillós en els contraatacs. Gil, coronant el seu bon partit, va assistir, al segon pal, Mitjans, que va fer el 2-5. I Miras, de penal comès sobre Creus, va clavar el 3-5 en una reacció admirable. Altres equips ja haurien abaixat els braços i el Vendrell va lluitar fins al so de la botzina.

M. VENDRELL3
BENFICA5

MORITZ VENDRELL: Xus, Miras, Creus, Mitjans i Francesc Gil –equip inicial–; Jordi Ferrer, Mitjans i Aldrich. BENFICA: Trabal, Neves, Diogo Rafael, Nicolía i Adroher –equip inicial–; Torra, Rodrigues, Tiago Rafael i Rocha. GOLS: 0-1 (3') Adroher. 1-1 (4') Creus. 1-2 (15') Torra 1-3 (29') Torra. 1-4 (35') Rodrigues, de penal. 1-5 (37') Nicolía. 2-5 (42') Mitjans 3-5 (47') Miras, de penal. ÀRBITRES: Ferrati i Galoppi (ITA). Blava a Nicolía (10'). FALTES: 9 el Vendrell i 5 el Benfica.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)