Internacional

El Vilafranca passa a la final a quatre

Copa de la CERS. Va eliminar el Reus marcant quan faltaven tres dècimes pel final

VILAFRANCA3
REUS1

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Navarro, Galán, Rocasalbas i Edu Fernández –inicial–; Vázquez, Rubén Fernández, Pintado, Enric Martí i Josep Maria Martí. REUS DEPORTIU: Molina, Marín, Rubio, Coy i Platero –inicial–; Salvat, Ollé, Pujol, Torné i Toda. GOLS: 1-0 (3') Navarro. 1-1 (39') Marín. 2-1 (47') Rocasalbas, de falta directa. 3-1 (50') Edu Fernández. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia). COMENTARI: Un gol d'Edu Fernández a tres dècimes del final del partit va classificar el Cafès Novell Vilafranca per a la final a quatre de la copa de la CERS, i en va deixar fora el Reus Deportiu. Els vilafranquins van marcar en el minut 3 i van anivellar els quarts de final (2-1 en l'anada), però en la segona meitat els roig-i-negres van empatar. A tres minuts de final, novament, els locals es van avançar, i quan semblava que s'arribaria a la pròrroga el Vilafranca va marcar i es va classificar.