Internacional

Sis anys del darrer partit sense sucar

Hoquei sobre patins. El Barça va tornar a deixar a zero el Liceo, com el 22 de maig del 2010 a Riazor (0-5)

Feia gairebé sis anys que el Liceo no es quedava sense marcar cap gol en un partit oficial. El Barça Lassa ja va demostrar en la copa que el seu engranatge defensiu ofega els rivals i només va encaixar dos gols, de penal, en tres partits. Diumenge, en l'anada dels quarts de final de la lliga europea, el Liceo, el paradigma del joc d'atac, es va quedar a zero (6-0) i va hipotecar les seves possibilitats d'arribar a la final a quatre.

El darrer equip que havia minimitzat de tal manera el poder ofensiu dels de Carlos Gil va ser també el Barça el 22 de maig del 2010 quan, entrenat per Ferran Pujalte, va clavar per tot l'escaire un 0-5 a Riazor en la 28a jornada i va sentenciar l'OK Lliga. Els gallecs havien conquerit dies abans la copa de la CERS en la final contra el Blanes (7-2). Els supervivents d'aquell Barça són Egurrola i Panadero, tot i que al Liceo hi jugaven els actuals jugadors blaugrana Marc Gual i Pablo Álvarez. El mèrit del Barça del Barça actual de Ricard Muñoz s'ha de contextualitzar encara més. El Liceo és el màxim golejador de l'OK Lliga amb 99 gols, set més que els blaugrana, i el curs passat va ser el màxim golejador de la competició amb 168 gols.

Els sis gols que el Barça va marcar al Liceo valen lògicament el seu pes en or, però estadísticament són força més habituals, perquè l'estil de joc atrevit del conjunt de la Corunya provoca sovint marcadors amplis. Sense anar més lluny, en els quarts de la copa, va eliminar el Voltregà per 7-6 en un duel taquicàrdic.

Egurrola i Fernández, a ple rendiment

Sergi Fernández va mostar en la copa el seu gran moment de forma i, diumenge, Aitor Egurrola va tornar a constatar la seva vàlua infinita sota els pals. El Barça, per tant, arriba al tram decisiu de la temporada amb tres títols ja al sarró –copa Continental, supercopa i copa– i amb els seus dos porters a ple rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)