Més hoquei

Punt valuós i dolorós

1a estatal. El Palafrugell va empatar a la pista del líder, tot i que va ser goig sense alegria perquè guanyava per 0-5 i 4-6

ALCOBENDAS6
PALAFRUGELL6

ALCOBENDAS: Rodríguez, Villanueva, López, Candanedo i Martínez –equip inicial–; López, Ibáñez i Jurado. PALAFRUGELL: Valentí, Brugué, Vives, Duran i Pujol –equip inicial–; Viella, Ruiz i Casanovas. GOLS: 0-1 (29') Brugué. 0-2 (30') Brugué. 0-3 (36') Brugué, de falta directa. 0-4 (37') Brugué. 0-5 (39') Duran. 1-5 (40') López, de penal. 2-5 (41') Ibáñez, de falta directa. 3-5 (42') Ibáñez. 4-5 (46') Martínez. 4-6 (46') Brugué, de falta directa. 5-6 (48') López. 6-6 (48') Ibáñez. ÀRBITRES: Godia i Amezaga. Blaves a López i Vives. FALTES: 17 l'Alcobendas i 13 el Palafrugell. COMENTARI: El Palafrugell va sumar dissabte un punt valuós a la pista de l'Alcobendas, el líder de la primera estatal. El desenllaç del duel, però, va ser dolorós per al conjunt de Xavier Garcia. Després d'una primera part sense gols, el Palafrugell, amb Marc Brugué –cinc gols–inspiradíssim es va avançar per 0-5, amb quatre gols seguits de Brugué i un altre de Jonathan Duran. L'Alcobendas va reaccionar fins a acostar-se a només un gol (4-5), però el 4-6 del Palafrugell marcat a les acaballes també per Brugué semblava que sentenciava el matx. L'Alcobendas, però, va perseverar fins al final i va acabar empatant el partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)