Més hoquei

Derrota contra un rival directe per l'ascens

1a estatal. El Girona només ha sumat un punt en les tres últimes sortides

El Citylift Girona va perdre dissabte a Manlleu contra un dels rivals directes en la lluita per pujar a l'OK Lliga. Malgrat l'ensopegada, el conjunt de Ramon Benito continua en zona d'ascens, tot i que els seus perseguidors s'han acostat. Sense el sancionat Raül Pelicano –el pitxitxi de l'equip–, el Girona va avançar-se amb un gol d'Hernández i va estar sempre dins del partit. Els osonencs van reaccionar i es van situar amb un 3-1, però de nou Hernández va reviscolar els de Ramon Benito. Els locals van fer el 4-2 definitiu quan només faltaven 50 segons amb una directa transformada per Marc Julià arran de la desena visitant. El Girona només ha sumat un punt en els tres últims desplaçaments.

MANLLEU4
GIRONA2

MANLLEU: Flores, Grau, Farrés, Julià i Anguita –equip inicial–; Martí, Rodríguez, Prat i Pujadas. CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Illa, Canet, Contreras i Hernández –equip inicial–; Gómez i Garcia. GOLS: 0-1 (8') Hernández. 1-1 (9') Julià. 2-1 (11') Anguita. 3-1 (33') Grau. 3-2 (35') Hernández. 4-2 (49') Julià, de falta directa. ÀRBITRES: Buixeda i Martínez. FALTES: 7 el Manlleu i 10 el Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)