Internacional

El Voltregà domina i pateix

Hoquei sobre patins. Les osonenques van fer una bona primera meitat, es van situar amb un 1-3 però mai van acabar de sentenciar i les asturianes van lluitar fins als darrers segons

El Voltregà es va classificar per a la final de la copa d'Europa en superar per la mínima l'Hostelcur Gijón en un partit que va dominar en força fases però en què va patir fins al final per segellar el triomf. Les osonenques es van avançar amb un gol de Natasha lee en els primers minuts i van desplegar un joc brillant amb bones ocasions. El Gijón va saber aprofitar una falta directa per una targeta blava i la catalana Maria Díez va empatar. Només tres minuts després Berta Tarrida va fer l'1-2 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat el conjunt asturià no es va deixar dominar tant però tot i això va encaixar l'1-3, en una nova genialitat de Lee. El conjunt de Sant Hipòlit va tenir ocasions per ampliar l'avantatge però no va poder sentenciar i el Gijón va començar a crear bones ocasions. La portera Laia Vives va fer aturades de mèrit però no va poder evitar el 2-3 en una jugada embolicada a sis minuts del final. El Gijón va anar a buscar l'empat i el Voltregà es va saber defensar amb encert però fins el darrer segon –una rematada ben dirigida de les asturianes–, va haver de patir per passar a la final.

GIJÓN2
VOLTREGÀ3

HOSTELCUR GIJÓN: E. González, M. González, S. González, Giménez i Díez -equip inicial-; A. Garcia. CP VOLTREGÀ: Vives, Lee, Tarrida, Barceló i Gutiérrez -equip inicial-; Romero i Arxé. GOLS: 0-1 ('6) Lee. 1-1 (17') Díez, de falta directa. 1-2 (20') Tarrida. 1-3 (34') Lee. 2-3 (44') Díez ÀRBITRES: Dornbierer i Schneider (Suïssa). Targeta blava a Romero. FALTES: 9 del Gijón i 7 del Voltregà.

ELS PROTAGONISTES

No hem tingut encert ni fortuna, i elles les ocasions que han tingut les han aprofitat
Maria Fernández
ENTRENADORA DEL gIJÓN
Hem estat uns anys sense poder ser a la final i lluitarem fins a la fi en cada partit