Internacional

Europa és osonenca

Hoquei sobre patins. El Manlleu va vèncer el Palau remuntant un 3-1 i jugarà la final de la copa d'Europa femenina contra el Voltregà. Barcons va fer tres gols i Vicente va brillar a la porteria

El Manlleu es va classificar per a la final després de remuntar contra el Palau i jugarà pel títol de la copa d'Europa femenina contra el Voltregà en el derbi osonenc. El conjunt vallesà va iniciar molt bé el partit i es va situar amb un 2-0, i en l'inici de la segona meitat tenia un 3-1 a favor. El Manlleu ho intentava, però no tenia l'encert suficient. Al final el va trobar en els darrers minuts. Solé va fer el 3-1 en la primera bola que va tocar, i Barcons, que va fer tres gols, va aconseguir l'empat. A la porteria Ester Tosar va fer aturades brillants, com dues faltes directes amb el 3-3 en el marcador i en un minut de diferència. Quan només faltaven tres minuts per al final, Barcons va situar el Manlleu per primer cop amb avantatge (3-4) davant del deliri del nombrós públic osonenc, que, amb bona presència de seguidors del Palau, va omplir el pavelló. Anna Casarramona va fer de penal el definitiu 3-5 un minut abans del final.

PALAU3
MANLLEU5

GENERALI PALAU PLEGAMANS: Vicente, Busquets, Puigdueta, Gurri i Herrera –equip inicial–; Masclans, Ferron i Membreño. CP MANLLEU: Tosar, Nara López, Casarramona, Jurado i Burgaya –equip inicial–; Barcons, Pujadas i Solé GOLS: 1-0 (3') Busquets. 2-0 (7') Puigdueta. 2-1 (22') Barcons. 3-1 (34') Membreño. 3-2 (34') Solé. 3-3 (40') Barcons de falta directa. 3-4 (47') Barcons. 3-5 (49') Casarramona, de penal. ÀRBITRES: Ullrich i Ehlert (Alemanya). Targeta blava a Solé. FALTES: 14 del Palau i 12 del Manlleu.
Ha costat moltíssim al principi, quan perdíem per 2-0. Elles tenien una gran intensitat, però hem remuntat
Anna Casarramona
cAPITANA DEL MANLLEU
El vestidor és com un funeral. Ho hem tingut a la mà i en un moment dos gols ens han tret del partit
Miquel Busquets
ENTRENADOR DEL PALAU

Duel inèdit i títol català

El Voltregà i el Manlleu jugaran una final inèdita de la qual sortirà un campió català. És el segon cop que dos equips catalans lluiten pel títol europeu femení. El primer va ser l'any 2013 entre el Voltregà i el Girona, i van guanyar les osonenques. En l'OK Lliga femenina, el Manlleu va perdre a casa contra el Voltregà (0-1).