Més hoquei

Un altre pas cap a l'ascens

Hoquei sobre patins. Dos gols de Manel Garcia van catapultar el Girona Citylift, que s'aferma encara més en la part alta

Dos gols de Manel Garcia van catapultar el Citylift Girona cap a una victòria contra el Mataró, un pas més per obtenir l'ascens a l'OK Lliga. En el darrer minut, el visitant Marc Povedano va disposar d'un penal per empatar però no el va aprofitar i els gironins van sumar tres punts més que els deixen en una situació òptima. Garcia va avançar el conjunt de Ramon Benito en la primera part i va fer el 2-0 en la segona. El conjunt maresmenc va reaccionar però els locals van saber aguantar el resultat.

GIRONA2
MATARÓ1

CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Illa, Gómez, Contreras i Hernández –equip inicial–; Garcia, Cuervo i Bonadona. MIS IBÉRICA MATARÓ: Grané, Marc Povedano, Florenza, Serra i Bartrés –equip inicial–; Valverde, Oliana, Pujol i Fernández. GOLS: 1-0 (13') Garcia. 2-0 (32') Garcia. 2-1 (40'). ÀRBITRES: Lapedriza i Navales, Blava a Garcia, Fernández i Bartrés. FALTES: 7 el Girona i 7 el Mataró.