Més hoquei

RAMON ANGLADA

ENTRENADOR DEL CP MANLLEU, ACTUAL CAMPIÓ DE LA COPA FEMENINA

“Anirem partit a partit”

Té ganes de revalidar el títol, però no considera el seu equip favorit

Ho veu ajustat, amb el Voltregà un xic per sobre

El tècnic del Manlleu diu que l'equip té ganes de revalidar el títol però considera que la copa femenina està força anivellada, amb un favorit: el Voltregà.

Com arriba el campió a la defensa del títol?
Crec que arribem en plenes condicions, amb ganes de competir, hi torna a haver il·lusió. L'equip té ganes de tornar a revalidar el títol, si podem.
Són un equip bastant diferent i amb molta més joventut.
Falten tres jugadores que teníem l'any passat. Hem rejovenit l'equip; tot i això hem aconseguit molt bons resultats, i podem dir que els canvis han estat encertats.
Han perdut la final de la copa d'Europa i acaben de guanyar
el Gijón en la lliga. Quines sensacions tenen?
Hem perdut la lliga europea,
però la vam perdre contra un Voltregà amb un historial excepcional. Vam sortir del campionat amb el cap molt alt. I a la lliga estem darrere el Voltregà; no podem demanar gaire més.
Quin és l'objectiu en la copa?
L'any passat ens va anar molt bé anant partit a partit, i una mica aquest any hem de tenir ser el mateix objectiu. Amb la gent jove amb menys experiència en campionats curts hem de tornar a anar partit a partit i si passem ja parlarem del segon. Crec que aquesta filosofia és molt bona.
El seu primer rival és el Mataró. Com el veu?
És un gran equip. És el segon any que juga a l'OK Lliga. L'any passat va donar moltes sorpreses. Recordo la semifinal, en què només de començar ja perdíem 2-0, i fins als últims segons no vam poder capgirar el partit. És un equip complicat i el duel a partit únic els prova força.
Hi ha un equip favorit o està molt anivellat?
A partit únic crec que està molt igualat. De totes maneres crec que el Voltregà està en un altre nivell. Un partit de copa és diferent. Els equips petits tenen més possibilitats de guanyar
però el Voltregà no deixa de tenir el paper de favorit, cosa que no tenim nosaltres.
Hi ha els quatre equips que van jugar la final a quatre europea. El nivell és molt alt?
Evidentment, si aquests quatre equips han arribat a la final a quatre de la lliga europea deu ser per alguna cosa; aquí no es regala res a ningú. I si els mateixos equips estan a la copa vol dir que alguna cosa hi ha. Crec que hi ha aquests quatre equips que teòricament han de ser a semifinals i quatre més. I aquí entren les sorpreses de la copa. Per què el Mataró no pot guanyar el Manlleu? Nosaltres hem de mirar que això no passi i arribar a la semifinal i a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)