Més hoquei

El Palafrugell té la permanència a tocar

Hoquei sobre patins. Té un marge de 9 punts sobre l'antepenúltim quan falten cinc jornades per al final de la primera estatal

El triomf per 3-6 que va obtenir el Palafrugell, dissabte a Vilanova, el deixa a tocar de la permanència en la primera estatal quan falten cinc jornades. L'equip de Xavi Garcia du un marge de 9 punts sobre el Rivas Las Lagunas, l'antepenúltim i que marca el descens. Els madrilenys, que ahir van guanyar, ja van perdre el partit de la pròxima jornada a Arenys de Munt i només en podrien sumar 12 en quatre partits. El goal-average entre tos dos equips encara no està resolt, perquè el Rivas-Palafrugell es juga en dues jornades (23a). Si el Palafrugell puntua en aquesta visita, tindrà la permanència garantida.

VILANOVA3
PALAFRUGELL6

IMPAGOS VILANOVA: Escofet, Ruiz, Esteva, F. Bargalló i Macià –inicial–; Ros, Aragonès, Salvadó i Peralta. PALAFRUGELL: Valentí, Brugué, Durán, Ruiz i Pujol –equip inicial–; Viella, Vives i Casanovas. GOLS: 0-1 (5') Pujol. 1-1 (5') Bargalló, de penal. 2-1 (9') Bargalló, de penal. 2-2 (14') Brugué, de falta directa. 2-3 (36') Pujol. 2-4 (37') Ruiz. 2-5 (42') Ruiz. 3-5 (46') Ros. 3-6 (48') Brugué, de directa. ÀRBITRES: León i López. Vermella a Peralta. Blaves a Ruiz, Macià, Salvado, Durán i Pujol. FALTES: 11 el Vilanova i 13 el Palafrugell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)