Més hoquei

El Citylift Girona perd a la pista del Barça, el líder

Hoquei sobre patins. L'equip de Benito continua en zona d'ascens

El Citylift Girona no va trobar la fórmula ni per batre Blai Roca ni per aturar el local Sergi Llorca i a la pista del Barça Lassa B, el líder de la primera estatal, va encaixar la cinquena derrota del curs. Malgrat tot, el conjunt de Ramon Benito es manté quart i en zona d'ascens –el Barça és un filial que no pot ascendir– i té un marge de tres punts sobre el cinquè classificat. Llorca, convocat dissabte amb el primer equip a la pista del Noia, va fer l'1-0 poc abans de la mitja part i va sentenciar transformant una falta directa arran de la desen falta d'equip dels visitants. A 3:15, de final, Contreras va disposar d'una directa –15a del Barça– que no va poder marcar. Amb l'1-0, Manel Garcia també va fallar una directa.

BARÇA B2
GIRONA0

BARÇA LASSA B: Blai Roca, Nil Roca, Miguélez, Garcia i Llorca –equip inicial–; Nájera, Aragonès, Palazón i Ferrer. CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Illa, Canet, Gómez i Contreras –equip inicial–; Garcia, Cuervo i Hernández. GOLS: 1-0 (21') Llorca. 2-0 (37') Llorca, de falta directa. ÀRBITRES: Rovira i Garcia. FALTES: 15 el Barça B i 14 el Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)