Més hoquei

El Palau la té a tocar

Va perdre el títol en els llançaments de penals després d'una final molt ajustada en què va igualar dos cops un resultat advers

Va disposar d'un xut per ser el campió, però no va marcar

Va tenir el títol a tocar, però no el va aconseguir. El Generali Palau de Plegamans no va poder culminar la seva bona actuació en la copa femenina amb una victòria en la final, i va ser derrotat en els llançaments de penals per l'Hostelcur Gijón. En la cinquena tanda dels penals, les vallesanes van disposar d'un xut per aconseguir ser les campiones, però no van marcar. En el sisè llançament, en què s'ho jugaven tot, les asturianes van marcar gràcies a la catalana Maria Díez –escollida millor jugadora–, i el Palau no ho va aconseguir, ja que la porteria Elena González va aturar el penal. El Palau va sortir a jugar la final amb moltes ganes d'assolir un títol que no té i va buscar la porteria rival, però no va aconseguir inaugurar el marcador. El que sí que ho va fer va ser el Gijón, en el minut 9 de partit. Les vallesanes es van trobar en desavantatge i van haver de remuntar, una circumstància que es va donar en el partit i també en els penals. La reacció de les noies de Miquel Busquets va ser immediata i, només 44 segons després, Carolina Herrera va anivellar un altre cop la final. El Palau tenia ocasions, però van ser novament les asturianes les que es van avançar abans del descans (2-1). En la segona meitat, Berta Busquets va empatar molt aviat i la lluita i l'emoció van ser presents en els minuts següents. El Palau va anar a buscar un nou gol per intentar avançar-se, mentre que el Gijón es va saber defensar i va buscar les seves ocasions al contraatac. Les vallesanes van arribar a les deu faltes d'equip quan faltaven menys de dos minuts per al final i el Gijón va disposar d'una falta directa. Maria Díez la va xutar, però la portera Laura Vicente la va aturar de manera brillant i la final va anar a la pròrroga. El Palau es va arriscar més que el seu rival en el temps suplementari i va buscar el gol d'or, tal com havia fet en els quarts de final. Va tenir ocasions, però no el va aconseguir. El Gijón també va tenir un parell d'accions, que la portera del Palau va resoldre bé, i es va arribar als penals. Novament, el conjunt asturià es va avançar en marcar els dos primers (2-0), però un altre cop el Palau va anivellar el partit amb gols de Gurri i Busquets, i dues aturades de Vicente. Herrera va disposar d'un xut per ser campiones en el cinquè penal, però no va marcar. En la sisena tanda, Díez va fer el 3-2 per al conjunt asturià i Gurri no va marcar. El títol va marxar cap a Gijón.

GIJÓN2 (3)
PALAU2 (2)

HOSTELCUR GIJÓN: Elena González, Marta González, Sara González, Olga Giménez i Maria Díez –equip inicial–; Ainhoa Garcia. No van jugar: Paula Calleja, Lorena Alonso, Vanessa Daribo i Carolina Correa. GENERALI PALAU PLEGAMANS: Laura Vicente. Berta Busquets, Laura Puigdueta, Elisabet Gurri i Carolina Herrera -equip inicial-; Paula Ferron, Carla Masclans i Daniela Membreño. No va jugar: Berta Canal. GOLS: 1-0 (9') Olga Giménez. 1-1 (9') Carolina Herrera. 2-1 (12') Marta González. 2-2 (23') Berta Busquets. Penals: Marta González, gol (1-0). Puigdueta, atura. Giménez, gol (2-0). Gurri, gol (2-1). Díez, atura. Busquets, gol (2-2). Sara González, alta. Masclans, alta. Daribo, atura. Herrera, atura. Díez, gol (3-2). Gurri, atura. ÀRBITRES: Iñigo López i Jonathan Sánchez. FALTES: 9 del Gijón i 11 del Palau.
Estem una mica decebudes perquè pensem que també mereixíem la copa
Laura Vicente
PORTERA DEL pALAU
Palmarès
2005/06
CP Voltregà
2006/07
CP Voltregà
2007/08
CP Voltregà
2008/09
CP Vilanova
2009/10
Cerdanyola HC
2010/11
CP Voltregà
2011/12
Biesca Gijón
2012/13
Biesca Gijón
2013/14
CP Voltregà
2014/15
CP Manlleu
2015/16
Hostelcur Gijón
Els penals són com tirar una moneda. Al final, qui els llança millor guanya
Laura Puigdueta
JUGADORA DEL PALAU
Si algú havia de guanyar durant el partit era el Palau; hem jugat millor
Miquel Busquets
ENTRENADOR DEL PALAU
Costa moltíssim arribar fins aquí i, quan hi ets, fas un bon partit i caus en la loteria dels penals. És molt i molt dur
És la tercera que guanyem, la segona com a entrenadora, i estic molt contenta
Maria Fernández
eNTRENADORA DEL gIJÓN
Ha estat un partit digne d'una final i s'ha decidit en els penals, que és el que passa quan està tot anivellat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)