Internacional

La Intercontinental encara no té data fixada

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa i l'Huracán de Buenos Aires la podrien jugar en el tram final d'aquesta temporada o en l'inici de la següent

El Barça Lassa no descarta la possibilitat de jugar la copa Intercontinental contra l'Huracán de Buenos Aires a finals d'aquesta temporada i tampoc no veuria amb mals ulls fer-ho al principi de la següent. Però basant-se en una política de provocar una reacció dels estaments internacionals, demana abans un reconeixement oficial de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) per dotar de prestigi l'enfrontament i perquè la competició tingui continuïtat. Fins ara, la Intercontinental, partit que enfronta el campió d'Europa amb el campió de Sud-amèrica, ha estat un orgue de gats que s'ha disputat amb intermitència en funció de l'interès dels equips classificats sense que la FIRS s'hi impliqués gens ni mica. Toni Miró, el mànager esportiu del Barça, ha demanat a la FIRS que intervingui, fixi la data i no permeti que els equips es reforcin per al partit, fet que dóna una imatge de ben poca seriositat. El Barça és el vigent campió després de derrotar l'any passat al Palau Blaugrana el Petroleros de Mendoza. La pràctica habitual dels darrers anys i, de fet, de sempre, ha estat que el campió d'Europa ha pagat el desplaçament al campió de Sud-amèrica i després l'ha derrotat, tot i que els sud-americans alineaven alguns reforços exprés per a la cita. L'any passat, el Petroleros va fitxar per al partit l'exblaugrana David Páez.

El Barça de Ricard Muñoz ja s'ha endut aquest curs la copa Continental contra l'Sporting, va guanyar també la supercopa contra el Liceo i la copa contra el Vic. Té la lliga a la butxaca i està classificat per a la final a quatre de la lliga europea, que es jugarà a Lisboa els dies 14 i 15 de maig. Jugarà la semifinal contra l'amfitrió.

PROTAGONISTA

El nostre missatge és que siguin quins siguin els rivals, la FIRS s'hi ha d'implicar i buscar la data i el lloc per jugar la Intercontinental
Els equips que juguen la final es poden reforçar per a aquest partit. Això no és seriós
Toni Miró
MÀNAGER ESPORTIU DEL BARÇA
Hauria estat relativament fàcil organitzar-la, però es mereix un reconeixement de la FIRS perquè sigui seriosa

Per una lliga europea més forta

Miró proposa canvis en la lliga europea: “És el futur del nostre esport i hem de seguir els exemples del bàsquet i l'handbol. Necessitem que sigui forta perquè els equips, fins i tot els francesos de la zona de la Bretanya, que han fet un pas endavant, o els suïssos, per exemple, puguin trobar patrocinadors. Hem de buscar un format en què rebin en una mateixa temporada més equips potents.” En termes més concrets i adaptables al format actual, Miró, per exemple, aposta perquè els emparellaments de quarts se sortegin: “S'acaben repetint moltes eliminatòries. Nosaltres hem jugat contra el Liceo i ens hi vam enfrontar fa dos anys. Els equips de les diferents lligues se separen en els grups i després te'ls trobes en els emparellaments. Amb un sorteig pur et podria tocar qualsevol rival i això generaria expectació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)