Més hoquei

El Palafrugell té a tocar l'objectiu de la salvació

Hoquei sobre patins. Els empordanesos s'asseguraran continuar a primera estatal la temporada del seu debut si puntuen a la pista del Rivas

El Palafrugell es pot assegurar la permanència a primera estatal aquest cap de setmana si puntua a la pista del Rivas Las Lagunas, que és l'únic dels tres equips que ocupen les posicions de descens que encara té possibilitats de salvar-se. El Modoo Mieres i el Santa María del Pilar ja han perdut la categoria.

Els empordanesos sumen 28 punts quan només queden quatre jornades per acabar la lliga, amb dotze punts en joc. El Palafrugell té nou punts d'avantatge sobre el Rivas, que en suma 19, i si el derrota aquest diumenge (12.30 h) tindrà la salvació matemàtica. Només quedarien tres jornades per disputar i nou punts en joc, i els empordanesos superarien per dotze punts el conjunt madrileny.

Si el conjunt empordanès empatés es mantindria la diferència de nou punts i en quedarien nou per disputar. Com que en la primera volta el Palafrugell va guanyar per la mínima el Rivas, 3-2, i en la segona han empatat, els empordanesos tindrien la diferència de gols particular a favor seu. Hi hauria la possibilitat d'un triple empat a 29 punts entre el Vilanova, el Palafrugell i el Rivas, però en aquest supòsit els empordanesos sortirien afavorits en els enfrontaments entre els tres equips i també se salvarien en aquesta jornada.

Només una derrota del Palafrugell a la pista madrilenya ajornaria l'objectiu de la permanència. Els empordanesos continuarien amb 28 punts i els madrilenys se situarien a només sis, quan quedarien tres jornades i nou punts per disputar.

El Citylift Girona pot fer un pas cap a l'ascens

El Citylift Girona afronta aquest dissabte (20.15 h) un important partit en la lluita per aconseguir pujar a l'OK Lliga. Els gironins, que ocupen la tercera posició d'ascens, reben al seu pavelló el Sant Feliu, un dels equips que també estan en plena lluita per pujar; ocupa el sisè lloc i és a només tres punts dels gironins. El Girona faria un pas important cap a l'ascens si aconseguís la victòria ja que deixaria a sis punts un dels aspirants.

En aquesta 23a jornada de la primera estatal hi ha un altre duel entre dos dels aspirants a l'ascens, ja que el Sant Cugat, que és el cinquè, rep l'Alcobendas, el quart. Segons quins fossin els resultats s'aclariria una mica la lluita per l'ascens o encara quedaria tot molt més anivellat. En el partit de la primera volta el Citylift Girona va guanyar a la pista del Sant Feliu per un ajustat 3-4. Els gironins arriben a aquest important partit davant la seva afició conscients de la seva fortalesa al seu pavelló, on han aconseguit vuit victòries consecutives. Els vallesans han perdut en els tres darrers desplaçaments que han fet, els dos últims a les pistes de dos dels altres equips que lluiten per pujar de categoria: el Manlleu –segon– i el Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)