Internacional

esports

Hoquei sobre patins

Petita revolució amb deu catalans

Hoquei sobre patins. En la llista de convocats de la selecció espanyola per a l'europeu de Portugal només repeteixen quatre jugadors del darrer mundial

La llista de convocats per al campionat d'Europa de Portugal del mes vinent que ahir va donar el seleccionador espanyol, Quim Paüls, presenta força novetats respecte a les darreres dels grans campionats. Només quatre jugadors repeteixen de la convocatòria del mundial del 2015, mentre que tres tornen a una llista i tres més s'estrenen en un gran campionat. Els deu jugadors són catalans i no n'hi ha cap del Barça Lassa, el campió de lliga i de copa.

Dos dels jugadors més importants de l'equip d'Espanya els darrers anys, Pedro Gil i Jordi Bargalló, hi tornaran a ser presents, mentre que hi haurà l'absència de Marc Gual –un altre jugador destacat–, que ara està lesionat, i la de Jordi Adroher, que ha guanyat la lliga europea amb el Benfica portuguès. El porter Carles Grau i Ton Baliu també van participar en l'últim mundial. Retornen a la selecció estatal el porter Xevi Puigbí, que va ser present en els europeus del 2012 i el 2014; Jepi Selva, que no havia estat convocat des del mundial del 2013, i Romà Bancells, que no havia estat cridat des de l'europeu del 2012. Els altres tres seleccionats són Pau Bargalló, Eloi Mitjans i Cristian Rodríguez, que s'estrenen en un gran campionat, europeu o mundial.

El campionat d'Europa es disputarà a la localitat portuguesa d'Oliveira de Azeméis de l'11 al 16 de juliol. Espanya és al mateix grup que les seleccions d'Àustria, Portugal i Suïssa. L'actual campiona és Itàlia, que jugarà a l'altre grup contra Alemanya, França i Anglaterra. Espanya va ser segona l'any 2014, i l'últim títol europeu va ser el 2012.

INCOMBUSTIBLES

Dos dels pesos pesants, Jordi Bargalló i Pedro Gil, continuen a la selecció

NOVETATS

Tres jugadors tornen a l'equip i tres més s'estrenen en un gran campionat
Els convocats
Porters
Xevi Puigbí (UD Oliveirense)
Carles Grau (CP Vic)
Jugadors
Romà Bancells (CP Vic)
Cristian Rodríguez (CP Vic)
Jordi Bargalló (HC Liceo)
Pau Bargalló (HC Liceo)
Ton Baliu (Igualada HC)
Eloi Mitjans (Moritz Vendrell)
Pedro Gil (Forte dei Marmi)
Josep Maria Selva (CGC Viareggio)
El campionat
De l'11 al 16 de juliol
Oliveira de Azeméis (Portugal)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)