Internacional

Superioritat manifesta

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va apallissar Àustria en el primer partit de la primera fase de l'europeu de Portugal

La selecció espanyola, formada per jugadors catalans, va debutar ahir en l'europeu d'Oliveira d'Azeméis (Portugal) amb un triomf convincent contra Àustria per 0-12 en el primer partit del grup B. Els altres dos equips del grup són Portugal i Suïssa, que es van enfrontar després de la cerimònia d'inauguració. L'equip de Quim Paüls va resoldre el partit en la primera part (0-4), amb dos gols de Jordi Bargalló, un altre del seu germà Pau i un de Ton Baliu. Cristian Rodríguez, Jepi Selva i Ton Baliu –els dos darrers de fora–van eixamplar l'avantatge (0-7). Bancells (2), Jordi Bargalló (2) i Jordi Burgaya van arrodonir la golejada. Espanya, que va fer bones combinacions, es jugarà contra Portugal avui a les onze de la nit (hora catalana) el primer lloc del grup. En el B, França va vèncer Alemanya (2-3) i Itàlia va derrotar Anglaterra (1-8).

ÀUSTRIA0
ESPANYA12

ÀUSTRIA: Mohr, Stockinger, Huber, Pafant i Winder -equip inicial-; Wolf, Magister, Threuer i Zehrer. ESPANYA: Grau, Jordi Bargalló, Burgaya, Pau Bargalló i Bancells -equip inicial-; Baliu, Selva, Mitjans i Rodríguez. GOLS: 0-1 (9') Jordi Bargalló, de penal. 0-2 (10') Pau Bargalló. 0-3 (12') Baliu. 0-4 (14´) jordi Bargalló. 0-5 (26') Rodríguez. 0-6 (27') Selva. 0-7 (27') Baliu. 9-8 (34') Bancells. 0-9 (35') Jordi Bargalló. 0-10 (37') Bancells. 0-11 (39') Jordi Bargalló. 0-12 (39') Burgaya. ÀRBITRES: Rainha i Torres (POR). FALTES: 13 d'Àustria i 7 d'Espanya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)