Esports de muntanya

La Pyrenees Stage Run, fins a Salardú

Curses de muntanya. La prova creuarà el Pirineu en set etapes al setembre i torna a sortir de Ribes de Freser

La segona edició de la Pyrenees Stage Run fa avui el seu primer pas fins a la línia de sortida, el diumenge 3 de setembre a Ribes de Freser, amb l'obertura del seu període d'inscripcions. La cursa de muntanya per etapes creua el Pirineu català seguint el GR11en set dies i, aquest 2017, el lloc d'arribada a la Vall d'Aran serà Salardú en lloc de Vielha –l'última etapa tindrà 10 quilòmetres menys– el dia 9. En l'estrena d'aquest innovador projecte, la PSR tenia 248 quilòmetres i més de 15.000 metres de desnivell positiu acumulat passant per cinc parcs naturals.

El format

La Pyrenees Stage Run repetirà el gros del recorregut de la seva primera edició, molt ben valorat per participants i organitzadors. L'Associació Internacional de Trail Running (ITRA) donarà cinc punts per a l'Ultra Trail del Mont Blanc als que completin la PSR. En aquesta segona edició, la principal novetat és l'etapa aventura, la quarta i la que transcorre per territori andorrà en la seva totalitat. Obligatori en totes les etapes, el GPS i les marques blanques i vermelles del GR11 –en molt bon estat a Andorra– seran l'única manera com els corredors podran seguir el recorregut de la cursa, senyalitzada en la resta d'etapes amb marques de l'organització. Fer les inscripcions en equips de tres persones, a més de les dues imprescindibles per motius de seguretat en una cursa que transcorre per alta muntanya, és una altra de les novetats per a aquest 2017. Els deu primers equips que s'inscriguin aquest mes de desembre tindran un descompte en la inscripció –el gener i febrer també n'hi haurà, inferior–, que es pot tornar a fer en el format bàsic, aventura (camp) o premium (hotel). Com en la primera edició, també es poden contractar els serveis per als acompanyants dels corredors.

PER A L'UTMB

5
punts
dóna l'Associació Internacional de Trail Running als que acabin la Pyrenees Stage Run.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)