Esports de muntanya

L'Olla de Núria, amb la Camille i el Sobrarbe

Curses de muntanya. La clàssica, l'11 de juny, formarà part d'un circuit que tindrà 98 quilòmetres i 7.600 metres de desnivell

L'onzena edició de la clàssica de les curses de muntanya al país es farà els dies 10 i 11 de juny. Les inscripcions no s'obriran fins al 6 de març, però els organitzadors de la prova ja van anunciar la principal novetat d'aquest 2017 a més de la data –fins l'any passat era al juliol però la declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser obliga a avançar-la en el calendari–, que ja van fer oficial abans de la sortida de la cursa en el seu desè aniversari.

L'Olla s'uneix a la Camille Extreme i el Trail de Sobrarbe i, així, neix una ultra de tres etapes al Pirineu navarrès, aragonès i català: GR3PiriNAC Trail, que es duran a terme en alta muntanya. Les curses es faran totes al mes de juny. La catalana en serà la segona i sumen 98 quilòmetres i 7.600 metres de desnivell. La Camille serà el 4 de juny a Izaba, amb 31,6 quilòmetres i més de 2.000 metres de desnivell positiu. La clàssica, el dia 11, en té 21 amb la sortida a 2.000 metres al santuari de Núria i tres quartes parts del recorregut per sobre els 2.700 metres. La Gran Trail Ternua Sobrarbe a Aïnsa, el cap de setmana de Sant Joan, tancarà el circuit amb una marató de 46 quilòmetres i 3.600 metres de desnivell.

L'1 de febrer s'obrirà un primer període per inscriure's a les tres curses alhora, amb trenta places disponibles i un 10% de descompte en el preu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)