Esports de muntanya

Laia Andreu guanya la Ciaspolada

Raquetes de neu. Tercer triomf de l'osonenca de la selecció catalana en la cursa més important del món

Laia Andreu va aconseguir el seu tercer triomf en la Ciaspolada, la cursa de raquetes de neu més important del món. La 44a edició es va fer ahir a Fondo (Trentino, Itàlia) amb 5.000 participants de 20 països. L'osonenca del CE Callús, que ja va aconseguir el triomf en aquesta prova de referència en raquetes de neu el 2012 i el 2015 –l'any passat no va competir per maternitat–, va controlar la cursa de bon començament i va aconseguir el triomf amb un minut i mig d'avantatge respecte la gran favorita al triomf, la italiana Isabella Morlini.

Pel que fa la resta de corredors de Catalunya, Laia Aguilar (CE Vic) i Sílvia Leal (CE Pontsicà) van ser vuitena i novena, respectivament, i els integrants masculins de la selecció catalana Marc Trasserra (CE Voltreganès ARS), Eduard Hernández (AE Martxacuca) i Joan Freixa (AE Mountain Runners del Berguedà) van ser setè, vuitè i quinzè. Abans de la competició el responsable de la selecció, Just Sociats, havia establert l'objectiu a assolir per a cadascun dels corredors.

Campions individuals, a la Molina

La Molina serà la seu demà del campionat de Catalunya d'esquí de muntanya en la modalitat individual, amb sortida a les 10.30 h a la zona dels Alabaus. La competició en què s'havien de decidir els campions catalans individuals era la Traça Catalana, però la manca de neu al Capcir va fer que la FEEC traslladés la competició a l'estació d'esquí més antiga del país. A la línia de sortida hi haurà referents dels esports de muntanya com Kilian Jornet, Marc Pinsach i Emelie Forsberg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)