Esports de muntanya

Una pausa per a Latorre

Alpinisme. Va haver de baixar en helicòpter a la ciutat de Lukla, al Nepal, per recuperar-se durant tres dies d'una grip

Ferran Latorre, que aspira a convertir-se aquest mes de maig en el primer alpinista català que fa els 14 vuitmils de l'Himàlaia, va haver de baixar abans d'ahir en helicòpter a la ciutat de Lukla (Nepal, 2.860 m), per recuperar-se d'una grip que el va debilitar, segons ell mateix, en la seva primera aproximació seriosa a l'Everest fa uns dies.

Amb tot, l'alpinista osonenc assegura que es troba millor i que, després d'un repòs de tres dies, tornarà cap al camp base per començar una altra vegada la dura ascensió cap al cim. L'osonenc havia previst fer el primer intent el 20 de maig, però probablement haurà d'ajornar-lo per aquest petit entrebanc.

Latorre va pujar l'any passat el seu 12è i 13è vuit mil de l'Himàlaia, el Makalu (8.481, 23 de maig) i el Nanga Parbat (8.126 m, 25 de juliol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)