Esports de muntanya

Margarit i Orgué defensen victòria a l’Olla

Curses de muntanya. La prova es farà diumenge i comptarà amb més de 700 inscrits. El dia abans tindrà lloc l’Olla Vertical

Jan Margarit serà diumenge (9 h) a la línia de sortida de l’onzena Olla de Núria per defensar la victòria que va aconseguir en l’edició de l’any passat, en què va trencar una ratxa de quatre victòries consecutives de Marc Pinsach, que aquest any no participarà en la cursa. Sí que hi serà Andreu Prost, que va completar el podi, entre altres corredors destacats del panorama català, com els germans Nil i Oriol Cardona i Josep Viñas, i estatal, com Antonio Alcalde.

En categoria femenina, tampoc es perdrà la cursa la vencedora de l’any passat, Laura Orgué, que tindrà entre les seves principals rivals Marta Riba, Erola Bisquert i Tina Bes, entre d’altres. La prova, amb 717 inscrits, tindrà un recorregut per a les dues categories de 21 km que passarà en un 72% per sobre dels 2.700 m. Dissabte es disputarà, també, l’Olla Vertical, estrenada l’any passat amb motiu del desè aniversari de la cursa. La prova (9.30 h) tindrà un recorregut amb 1.580 m de desnivell positiu des de la central de Daió fins al cim del Torreneules. Agustí Roc i Marc Trassera, en homes, i Fàtima de Dios i Irati Zubizarreta, en dones, estaran entre els principals favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)