Futbol sala

Per posar-hi emoció

Futbol sala. El Barça torna al camí del triomf amb una victòria davant el Segòvia tot i una segona part estranya en què va donar vida al rival

Segòvia 7 BARÇA 8

NATURPELLET SEGOVIA:Cidao, Álvaro López, Juanfran, Javi Alonso i Buitre –cinc inicial–; Edu, Carlos Muñoz, Álex Fuentes, Alvarito i Sergio González.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, João Batista, Dyego, Sergio Lozano i Ferrão –cinc inicial–; Tolrà, Leo Santana, Adolfo, Joselito, Rivillos i Esquerdinha.GOLS:0-1 (2’) Sergio Lozano. 0-2 (4’) Ferrão. 0-3 (11’) Dyego. 0-4 (16’) Adolfo. 0-5 (17’) João. 0-6 (20’) Esquerdinha. 1-6 (22’) Sergio González. 1-7 (24’) Rivillos. 2-7 (29’) Alvarito. 3-7 (31’) Alvarito. 4-7 (35’) Cidao. 5-7 (38’) Sergio González. 5-8 (38’) Ferrrão. 6-8 (40’) Sergio González. 7-8 (40’) Buitre.ÀRBITRE:Peña i Cuesta.

El Barça va tornar ahir al camí del triomf després de l’empat de la setmana passada al Palau davant el Catgas. Els blaugrana no van tenir cap mena de mirament davant el conjunt segovià en un primer temps que va acabar amb un dur 0-6. Només en els primers minuts, ja es va veure com seria la tònica del partit perquè el Barça, que va ofegar els locals al seu camp, va disposar de moltes oportunitats per marcar. Sergio Lozano, que tornava a la pista on va jugar de local el curs 2010/11, va obrir la llauna i després els gols van anar caient. Esquerdinha, que tornava de lesió i que també va jugar ahir contra un dels seus exequips, va veure porteria en la primera pilota que va tocar.

En el segon temps, tot va canviar. El Barça va veure com els locals se situaven amb un 7-8 perillós que, tot i fer trempar el públic, va ser estèril.