Més esport

Satisfacció sense metall

Esquí aquàtic. Àlvar Noguera i Roger Ballús, avesats a aigües més tranquil·les que les de Port Tarraco, es queden lluny del podi en la final

El barceloní Àlvar Noguera va ser setè i el manresà Roger Ballús novè en la final d’eslàlom d’esquí Nàutic, una prova que es va endur l’italià Brando Caruso, acompanyat al podi pel seu compatriota Carlo Allais i pel francès Tanguy Dailland. Malgrat això, els dos esquiadors catalans van fer una valoració molt positiva de la seva participació en els Jocs Mediterranis, ja que el seu objectiu principal era disputar la final. A més, tots dos estan més avesats a les aigües tranquil·les de les instal·lacions 2 Llacs, a Gimenells (Segrià), on s’entrenen, de manera que no els va ser fàcil competir en les aigües bastant més mogudes de la Marina Port Tarraco. “Són condicions difícils a les quals ens hem hagut d’adaptar en dos dies. Per sort, gràcies al fet d’arriscar, vam poder entrar a la final, que per a nosaltres ja era tot un premi, i per això estem contents”, va afirmar Ballús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)