Més esport

El manresà Thierno Diallo, en l’or espanyol per equips

Gimnàstica artística. El combinat estatal femení, amb les catalanes Nora Fernández i Paula Raya, va aconseguir el bronze

Tres catalans van formar part ahir dels combinats espanyols, masculí i femení, que van aconseguir medalles en la competició per equips de gimnàstica artística. L’equip masculí va assolir l’or, davant de Turquia i França, mentre que el femení va acabar tercer en un torneig dominat per Itàlia i amb França com a subcampiona. El manresà d’origen guineà Thierno Diallo era un dels components d’una selecció completada per Néstor Abad, Alberto Tallón, Reyderley Zapata i el mallorquí Nicolau Mir. Pel que fa al femení, la gironina Nora Fernández i la vilanovina Paula Raya van compartir equip amb Helena Bonilla, Ana Pérez i la mallorquina Cintia Rodríguez. El Pavelló Olímpic de Reus, seu de la competició, va arribar a presentar un bon aspecte de públic en algun moment de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)