Atletisme

Clemente es queda a les portes del podi; Lara, sisena en els 100 m, i Estela Garcia, a la final dels 200 m amb la mínima per Berlín

Jocs Mediterranis. La saltadora de Manresa no ha pogut superar el llistó en els 4,31 m i ha quedat quarta

La manresana Mònica Clemente ha acabat quarta en el salt de perxa i no ha pogut pujar al podi dels Jocs Mediterranis, tot i que ha estat ben a prop de fer-ho. Clemente ha fet un molt bon paper fins aconseguir saltar el llistó a 4,21 m, alçada que ha superat en la primera temptativa, però no ha pogut superar els 4,31 m. La recordista estatal sub-23 era tercera fins que ha entrat en acció Ninon Guillon-Romarin, una de les grans favorites. La francesa ha superat els 4,36 m en el segon intent i ha deixat fora la bagenca fora de la lluita per les medalles, i després ha escalat fins els 4,46 m amb els quals ha aconseguit la medalla d’or. L’eslovena Tina Sutej s’ha endut la plata i la grega Nikoleta Kyriakopoulou, el bronze.

D’altra banda, Cristina Lara ha acabat sisena en la final dels 100 m, una prova que ha guanyat la francesa Orlann Ombissa-Dzangue. La velocista de Sant Boi de Llobregat no ha acabat gaire satisfeta de la marxa, que ha estat de 11.65.

I qui competirà demà a la final dels 200 m serà Estela Garcia, després d’una cursa molt bona que l’ha permès aconseguit un registre de 23.33, mínima per a l’europeu de Berlín (23.30).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)