Esport i política

L’hora d’assegurar el tret

Cerimònia de clausura. Amb cinc mil entrades regalades a entitats es pretén que el Nou Estadi no es vegi tan buit com la setmana passada en l’inici dels Jocs Mediterranis

Amb la lliçó apresa de la cerimònia d’obertura i el mal que va fer als ulls i a la imatge mediàtica veure tant de ciment, l’organització de Tarragona 2018 s’ha cobert aquest cop les espatlles, almenys teòricament, en la cerimònia que avui s’escenificarà també al Nou Estadi i ha regalat 5.000 entrades a col·lectius i clubs socials, culturals, cívics, educatius i esportius i als voluntaris. La cerimònia, que començarà a les 9 del vespre, pretén retre un homenatge als voluntaris, als participants, als cossos mèdics i de seguretat, a tothom que hagi participat en els Jocs Mediterranis. Deu dies després, caldrà veure si es recupera la utilització del català, que va tenir el seu paper en l’obertura però que malgrat ser llengua cooficial, ha desaparegut de l’alineació durant les competicions –tret d’excepcions com el tennis–, en les quals cada federació tria el llenguatge que considera oportú. Han dominat el castellà, l’anglès o el francès en l’esgrima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)