Esport i política

Ballesteros: “Hem estat a l’altura”

Jocs Mediterranis. L’alcalde de Tarragona no fa autocrítica i destaca la feina dels voluntaris, a qui dedicarà l’avinguda de l’Anella Mediterrània

Josep Fèlix Ballesteros, l’alcalde de Tarragona, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per passar balanç dels Jocs Meditetranis, juntament amb Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, i Víctor Sánchez, el director executiu de Tarragona 2018. “Tenim la sensació, real objectiva, que hem estat a l’altura”, ha sentenciat el batlle tarragoní, que ha volgut destacar també la feina dels voluntaris. “La gran avinguda de l’Anella Mediterrània portarà el nom dels voluntaris”, ha anunciat, en aquest sentit.

També ha parlat de voluntaris Víctor Sánchez. “El nombre de voluntaris acreditats ha estat de 2.850, sense incloure els cossos i forces de seguretat, que han incrementat la xifra sensiblement amb altres voluntaris”, ha dit. Per la seva banda, Amar Addadi s’ha mostrat globalment satisfet amb l’organització i el desenvolupament dels Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)