Esports de muntanya

El campionat del món de ‘rogaining’, el 2019 a la Molina

Orientació. Serà els dies 27 i 28 de juliol i Catalunya hi podrà competir oficialment

Catalunya organitzarà la setzena edició del campionat del món de rogaining (WRC2019), els dies 27 i 28 de juliol del 2019 a la Molina amb dos formats: 24 i 6 hores. El mapa tindrà vora 150 quilòmetres quadrats i les inscripcions es tancaran quan s’arribi a la xifra de 1.000 corredors.

La selecció catalana podrà competir-hi oficialment i l’actual campió d’Europa i corredor d’Aligots Girona Orientació, Albert Herrero, en serà el seleccionador. El comitè organitzador del campionat acumula una gran experiència amb la seva participació en diferents campionats d’Europa i del món i ha organitzant diverses proves de caràcter internacional en format de 12 hores, com el campionat d’Europa del 2013 a la Llacuna.

Dissabte es disputarà la tercera Rogaine Serra Cavallera, a Pardines. La prova, puntuable per a la copa catalana, serà l’entrenament oficial del campionat de l’estiu que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)