Hoquei sobre herba

L’atzar vol gresca a Madrid

Hoquei sobre herba. El sorteig de la copa del Rei emparella el Junior amb l’Atlètic i l’Egara amb el Club de Campo, l’amfitrió, en uns quarts de final de vertigen, mentre que el Terrassa-Junior obrirà la competició en la copa de la Reina

El sorteig de la copa del Rei i de la Reina que es va fer ahir a Madrid va ser capritxós i va determinar enfrontaments molt durs. L’Egara, vigent campió de la competició masculina, es veurà les cares amb l’amfitrió, el Club de Campo, en un duel que ja es va produir la temporada passada a València. Aleshores, els egarencs van golejar els madrilenys (5-1). En la mateixa banda del quadre, també es repetirà el Polo-Terrassa que van acabar guanyant els barcelonins als shoot-outs. L’altre gran duel de quarts de final el protagonitzaran el Junior i l’Atlètic. En un duel que ha fet saltar guspires en les darreres edicions i que està farcit de retrobaments, els santcugatencs i els terrassencs buscaran un lloc a les semifinals, en què es trobaran el guanyador del Jolaseta-Tenis de Santander.

En el quadre de la copa de la Reina, l’Atlètic és el que va sortir més mal parat del sorteig. Les terrassenques es veuran les cares amb el totpoderós Club de Campo, amfitrió i vigent campió de la competició. En la mateixa banda del quadre, Valdeluz-Taburiente. El Junior i el Terrassa protagonitzaran el duel català dels quarts en el partit inaugural, mentre que el Polo es veurà les cares amb la Real Sociedad, un rival molt perillós en les competicions del KO. Els dos tornejos es disputaran del 22 al 24 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)