Hoquei sobre herba

Terrassa, candidata a ser l’epicentre del millor hoquei del món

Hoquei sobre herba. La candidatura de la federació espanyola aspira a ser la seu del mundial de 2022, com Malàisia, Alemanya i l’Índia

Terrassa podria ser l’epicentre del millor hoquei sobre herba del món molts anys després d’haver-ho estat per darrera vegada. La ciutat terrassenca, que va ser seu de les competicions d’hoquei dels Jocs de Barcelona 92, és el cavall de batalla de la candidatura de la federació espanyola per acollir el mundial de 2022 en la categoria masculina. El projecte tindrà Alemanya, l’Índia i Malàisia com a rivals i la decisió de la federació internacional serà el mes de juny. Seria la segona vegada que un mundial d’hoquei aterrés a casa nostra després del que es va disputar el 1971 a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona.

L’Estadi Olímpic de Terrassa, que va viure de primera mà la medalla de plata de la selecció espanyola femenina en els Jocs del 92, seria la instal·lació que acolliria els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)