Hoquei sobre herba

Espanya torna a abonar-se a l’èpica per sumar dos punts

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol li empata un 0-3 a Holanda en el darrer instant i acaba sumant el punt extra als shoot-out

La selecció espanyola s’està acostumant a tirar d’èpica en els partits de la FIH Pro League. En la jornada inaugural, Espanya ja va sumar dos punts després d’empatar-li a Bèlgica, la campiona del món, en el darrer instant i guanyar-li la tanda de shoot-out. Davant Holanda, el guió ha estat similar: Holanda ha atropellat Espanya des de l’inici. Els dos gols en el primer període han caigut com una llosa pels homes de Fred Soyez, que no sabien reaccionar. No ha estat fins al tercer període que Xavi Lleonart ha posat la por al cos als holandesos amb un llançament al pal però, aleshores, Espanya ja havia vist com Galema feia el 0-3. La jugada del davanter del Polo, però, ha tornat l’alè als espanyols que en el darrer quart han capgirat el guió. Pau Quemada ha resolt una pilota embolicada dins l’àrea per a fer el 3-1 i Albert Beltran ha desviat una passada magistral de Pepe Romeu per a fer el 3-2. Un golàs. Aleshores, Espanya ha jugat amb porter jugador, ha cregut fins al final i ha forçat un penal córner sobre la botzina. En el tercer intent, Marc Serrahïma ha fet l’empat i ha donat un punt al combinat estatal. A més, en la tanda de penals, un sensacional Quico Cortès, que ja va ser clau contra Bèlgica i que ha estat vital durant el partit quan Holanda atropellava, ha aturat tres llançaments holandesos i ha permès sumar el punt extra al seu equip. Pepe Romeu ha acabat anotant el penal definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)