Esports de muntanya

Èxit de la selecció catalana en l’Arctic Snowshoe Race

Raquetes de neu. L’equip de la FEEC va aconseguir cinc podis, incloses les victòries de Sílvia Zúñiga i Eduard Hernández

La selecció catalana de raquetes de neu no podia haver tornat de l’Arctic Snowshoe Race amb un botí millor. Els seus cinc representants van aconseguir pujar al podi en aquesta prova noruega, que va tenir 10 km de recorregut (dues voltes a un circuit de 5 km) i 300 m de desnivell positiu. Els cinc podis inclouen, a més, les victòries de Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà), en dones, i Eduard Hernández (AE Matxacuca), en homes. Aquesta ha estat l’última prova de l’hivern per a l’equip de la FEEC, que el proper agost viatjarà a l’Argentina per disputar-hi la Copahue Extremo.

Zúñiga va dominar de cap a cap la cursa femenina. Ni tan sols la corredora local Eli-Anita Schøning, que va acabar en segon lloc, va veure’s capaç de seguir el ritme de la catalana. El podi el va completar Laia Aguilar (CE Calldetenes). En la cursa masculina, Just Sociats (CN Terrassa) i Edu Hernández es van posar al davant de bon inici. Hernández aconseguia deixar enrere Sociats en el tram final i endur-se la victòria. Marc Traserra (CE Voltreganès ARS), tot i alguns problemes amb les raquetes, es va assegurar una medalla amb el tercer lloc.

L’equip de la FEEC va debutar aquesta temporada en la Chasseralienne, amb victòries de Sílvia Leal i Marc Traserra. També va disputar la CiaspDolomítica, en la qual Eduard Hernández i Marc Toda van acabar campió i subcampió, respectivament.

Cursa masculina
1r E. Hernández (Catalunya) 47:12
2n Just Sociats (Catalunya) a 0:28
3r Marc Traserra (Catalunya) a 4:08
Cursa femenina
1a Sílvia Zúñiga (Catalunya) 57:49
2a E.A. Schøning (Noruega) a 5:55
3a Laia Aguilar (Catalunya) a 9:24
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)