Patinatge

Pérez mana en patinet

Scooter. El jove català d’11 anys obté la millor puntuació en la classificació de ‘park’ de categoria júnior i és el màxim aspirant a l’or

El mataroní Àlex Pérez va passar a la final júnior de patinet amb la millor puntuació dels 18 participants i és un clar aspirant a pujar al podi en la modalitat de park que es va disputar ahir al matí al Palau Sant Jordi. Pérez va acumular un total de 82 punts en una gran actuació i va superar de tres punts el britànic Charley Dyson (82) i de set el també britànic James Gellatly. Álex González, l’altre membre de la delegació de la federació espanyola, va ser cinquè amb 74 punts. La final es farà demà a les 19.15 h al mateix escenari. La resta de competidors catalans no van accedir a les semifinals de la modalitat de park. En sènior femení, Lucía Martín va finalitzar en la tretzena posició, mentre que Joan Jorba, també en la categoria sènior, va acabar dissetè. En street sènior, Guifré Obradors tampoc no va accedir a la següent fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)