Patinatge

El CP l’Aldea guanya el títol mundial

Patinatge. Presenta un muntatge espectacular amb vampirs que el situa en el primer lloc. El PA Maçanet queda a les portes del podi i acaba quart

El CP l’Aldea i el seu espectacular muntatge Sense el Sol va guanyar el títol mundial de grups petits. El conjunt del Baix Ebre va aconseguir el seu millor resultat en un campionat del món i aquesta medalla d’or va superar la segona posició que va fer l’any 2014. Els vampirs de l’Aldea van fer aixecar al públic dels seus seients del Palau Sant Jordi amb un programa dinàmic i amb força efectes. Totes les puntuacions del conjunt de les comarques tarragonines van superar els 9 punts, amb dues de 9,4 en l’apartat tècnic i una de 9,8 i tres de 9,6 en l’artístic.

La segona posició va ser per al CPA Gondomar de Vigo, que també va estar per sobre del 9 en la majoria de puntuacions dels jutges, mentre que la tercera plaça se la va emportar el conjunt italià del Roma Roller. El PA Maçanet va quedar a les portes del podi amb el seu muntatge Segueix-me, amb una millor puntuació de 9,2 en l’apartat tècnic i dues de 9,6 en l’artístic.

En els quartets, l’únic representant català, l’Aspa Lliçà de Vall, va finalitzar en la desena posició. El millor conjunt estatal va ser l’aragonès del PA Aurora, que va ser quart. El títol de campió de quartets va ser per al conjunt italià del Celebrity.

L’Olot i el Girona es juguen el tron en els grups de xou grans

El tron dels grups de xou grans està en joc. El CPA Olot i el CPA Girona són els més ferms i clars candidats a ocupar-lo, amb el permís dels grups italians del Royal Eagles i del Diamante, i aquesta tarda a partir de les set i cinc minuts al Palau Sant Jordi de Barcelona buscaran la medalla d’or. El conjunt olotí ha guanyat dotze títols mundials, els sis últims de manera consecutiva, però el tretzè no serà gens fàcil d’aconseguir en aquesta ocasió, ja que aquest any no ha tingut els bons resultats a què estava acostumat. El CPA Girona està fent una temporada de somni i ha guanyat els títols de campió de Catalunya, campió d’Espanya i campió d’Europa. En el seu palmarès falta el mundial, que mai ha guanyat i que vol conquerir per primera vegada aquest vespre.

El CPA Olot defensa el títol que va guanyar l’any passat i el Girona intentarà millorar la segona posició de fa un any. De fet, aquest primer lloc olotí i el segon gironí s’han repetit en els últims tres mundials. L’Olot intentarà mantenir l’hegemonia i el Girona farà el possible per capgirar el resultat i situar-se en la primera posició.

El tercer equip català en competició serà el Reus Deportiu, quart en el mundial de l’any passat, que lluitarà per estar com més amunt millor i, si pot, lluitar també per assolir una plaça de podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)