Patinatge

Buenos Aires agafa el relleu

Patinatge. Els World Roller Games de Barcelona es tanquen amb la satisfacció de les autoritats i un espectacle amb 250 patinadors que vol ser un homenatge als diferents esports

Buenos Aires, la capital de l’Argentina, va recollir el testimoni de Barcelona en la cerimònia de clausura dels World Roller Games, ja que serà l’encarregada d’organitzar-los l’any 2021. Llavors, però, hauran canviat de nom i es diran World Skate Games.

En els parlaments de les autoritats en la clausura, la comissionada d’Esports de l’Ajuntament barceloní, Marta Carranza, va manifestar que havia estat un privilegi organitzar la competició i va celebrar que havia estat un èxit rotund. El president de World Skate, la federació internacional, Sabatino Aracu, va donar les gràcies a tothom, sobretot als organitzadors, i va dir que havien estat uns World Roller Games fantàstics.

Com a punt final de la cerimònia de cloenda es va presentar al públic del Palau Sant Jordi un espectacle amb una coreografia de Ricard Planiol que va posar sobre la pista 250 voluntaris sobre patins. Va ser un homenatge a tots els esports de la roda petita. Després es va fer la gala final del patinatge artístic amb moltes de les actuacions de podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)