Rugbi

Terratrèmol al Japó

Rugbi. La selecció nipona fa embogir la seva afició amb una espectacular victòria en el mundial contra els irlandesos (19-12)

El mundial de rugbi del Japó va viure ahir la primera gran sorpresa amb una victòria espectacular de la selecció local contra Irlanda (19-12), campiona de l’últim Sis Nacions i l’equip que lidera el rànquing mundial. El Japó, que fa quatre anys ja havia tombat Sud-àfrica al mundial d’Anglaterra, va remuntar nou punts (0-9) coincidit amb la sortida a la gespa de Michael Leitch, un tercera línia d’origen neozelandès que va donar a l’equip autoritat i direcció. Una marca de Kenki Fukoka al minut 59 va ser determinant. Tots els esforços dels europeus per remuntar van ser en va. Si els japonesos superen Escòcia quedaran primers de grup i evitaran els All Blacks en els quarts.

En els altres partits d’ahir no hi va haver sorpreses. Argentina va tombar Tonga (28-12) i Sud-àfrica va ser molt superior a Namíbia (57-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)