Golf

Arnaus perd pistonada

Golf. El moianès signa 72 cops (+1), cedeix el lideratge i se situa a 7 impactes de Jon Rahm, a una jornada del final de l’Open d’Espanya

El moianès Adri Arnaus, que liderava l’Open d’Espanya juntament amb el canari Rafa Cabrera en la jornada de divendres, va perdre ahir pistonada i amb una targeta de 72 cops (+1) ha retrocedit fins a la cinquena plaça. Amb un còmput general de 203 cops (-10), Arnaus és ara a set impactes del basc Jon Rahm, que va completar la millor volta del dia (63) i va refermar la candidatura per revalidar el títol al Club de Campo de Madrid. En una jornada discreta, el professional moianès va acreditar quatre bogeys i tres birdies. El segon lloc compartit és per a Rafa Cabrera i el basc Samuel del Val (201, -12), i el quart per al suec Jens Dantorp (202, -11). Els altres dos catalans que havien passat el tall, Pablo Larrazábal (209, -4) i Eduardo de la Riva (211, -2), figuren en la 32a i la 46a posició, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)